GÜNÜN İÇİNDEN

2. Denizli-Gaziantep Yöresel Lezzet Şenliği Denizli’de Başladı

Denizli Gaziantepliler Derneği tarafından düzenlenen 2. Denizli-Gaziantep Yöresel Lezzet Şenliği Denizli’de başladı. Etkinlikte Gaziantep'in lezzetlerini tatma fırsatı sunuldu.

Abone Ol

Denizli Haber -  2. Denizli-Gaziantep Yöresel Lezzet Şenliği Denizli’de Zübeyde Hanım Caddesi Cuma Pazarı Alanında büyük bir coşku ile başladı. 23 Ekim’e kadar devam edecek olan şenlik, Gaziantep'in yöresel yemekleri ve coğrafi işaretli ürünleriyle Denizlilileri buluşturuyor. Etkinlik alanında, Gaziantep mutfağının öne çıkan tatları ziyaretçilere sunulurken, katılımcılar bu eşsiz lezzetleri tatma fırsatı buluyor.

 

SIRA GECESİ VE HEDİYELİKLER ŞENLİĞE RENK KATIYOR

Şenlikte sadece lezzetler değil, Gaziantep kültürünü yansıtan hediyelikler de yer almakta. Ziyaretçiler, şehrin tarihi ve kültürel değerlerini temsil eden ürünleri inceleyebilir ve satın alabilirler. Etkinlikte düzenlenen sıra gecesi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

 

ZİYARETÇİLER MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

Şenliğe katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ile vatandaşlar, Gaziantep’in zengin mutfağını tatma fırsatını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin daha sık düzenlenmesi gerektiğini ifade ederek, şenlikten oldukça memnun kaldıklarını dile getirdi.