DENİB

Adalet Bakanı Denizli İş Dünyası İle Bir Araya Geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 13 Eylül 2024 tarihinde Denizli’yi ziyaret ederek, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Hizmet Binası’nda sanayici ve ihracatçılarla bir araya geldi.

Abone Ol

Denizli Haber - Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 13 Eylül 2024 tarihinde Denizli’yi ziyaret ederek, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Hizmet Binası’nda sanayici ve ihracatçılarla bir araya geldi. Toplantı, Denizli Sanayici, Tüccar ve İş İnsanları Platformu ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Programa, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, milletvekilleri, Adalet Bakanlığı mensupları ve Denizli iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Denizli Sanayici, Tüccar ve İş İnsanları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, açılış konuşmasında Bakan Tunç’a teşekkür ederek, “Denizli, ihracatta Türkiye’nin 9. sırasında yer alan ve 185 ülkeye ihracat yapan bir şehir. 3.000’e yakın ürün grubunda üretim gerçekleştiren Denizli, sanayi ve turizmde önemli bir merkez” dedi.

Toplantıda Denizli’nin ihracat ve turizm potansiyelini artırmak için İzmir-Antalya otobanının açılması, İzmir-Ankara hızlı tren hattının Denizli’ye bağlanması gibi projeler konuşuldu. Ayrıca Pamukkale’deki su debisinin azalması, havayolu terminali ve küçük uçaklarla ulaşım gibi ihtiyaçlar da gündeme getirildi.

Adalet Bakanı Tunç, Denizli’nin ekonomik ve hukuki gelişiminde atılan adımların önemine değinerek, reform çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.