Denizli Haber - Babadağ Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve binlerce misafiri ağırlayan Babafest ve 5’inci Off Road festivali, bu yıl da coşkulu şekilde kutlanacak. Bu yıl 6’ncısı düzenlenecek Babafest ve 5’inci Off Road, 4, 5 ve 6 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

PROGRAM ŞEKİLLENDİ

Babadağ motosiklet tutkunlarını bekliyor Babadağ motosiklet tutkunlarını bekliyor

Festival kapsamında 4 Ekim Cuma günü Zeynep Casalini ve Tuğba Ger konseri düzenlenecek. 5 Ekim Cumartesi günü ise Uğur Işılak ve Grup Dar Sokak konseri yapılacak. Festival, 6 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan Off-Road gösterileri ve söyleşi ile kitap imza günleriyle final yapacak.

“SANATÇILARIMIZI ÖZENLE SEÇTİK”

Babafest ve Off Road gösterilerine ilişkin açıklama yapan Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral; “Geleneksel olan etkinliklerimize bundan sonra da devam edeceğiz. Daha güzel festival yapma amacıyla sanatçılarımızı özenle seçtik. Daha güzel bir ortam olsun istiyoruz. Halkımızın seveceği bir sanatçı olsun diye düşündük. Panayır yerimiz de olacak. Kadın girişimcilerimizin stantları da var” diye konuştu.

BAŞKAN KUMRAL’DAN DAVET VAR!

29 Eylül’de Babadağ Belediyesi öncülünde ve hayırseverler tarafından yapılacak olan Geleneksel Keşkek Festivali’nin de yapılacağını ifade eden Başkan Kumral; “Ayın 29’unda keşkeğimiz var. Belediyemiz ev sahipliğinde ve hayırseverlerimiz tarafından yapılan etkinlik. Akabinde 4-5-6 Ekim tarihlerinde 6. Babafest ve 5.Off-Road gösterilerimiz olacak. Her akşam da sanatçılarımız var. Pazar günü ise Off-Road gösterileriyle final yapacağız. Tüm Denizli halkını etkinliklerimize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün