DENİB

DENİB Fashion Home İzmir Fuarın'da

Denizli, ev tekstili sektöründeki gücünü 9-11 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenen Fashion Home İzmir Fuarı'nda bir kez daha gözler önüne seriyor. Fashion Tech İzmir Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilen etkinlikte, toplam 51 firma yer alırken, Denizli firmaları 39 stantla geniş bir katılım sağladı. Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) de info standıyla fuarda boy gösteriyor.

Abone Ol

Denizli Haber - Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli’nin ev tekstili ihracatındaki önemine vurgu yaptı. Memişoğlu, “Denizli, 135 ülkeye ev tekstili ihracatı gerçekleştiriyor. Türkiye genelinde yapılan havlu ihracatının yüzde 75'i, bornoz ihracatının yüzde 70'i ve nevresim ihracatının yüzde 55'i Denizli'den yapılıyor. Bu rakamlar, ilimizin sektör üzerindeki tartışılmaz gücünü ortaya koyuyor” dedi.

Fuarda sergilenen Denizli’nin kaliteli, sürdürülebilir ve yenilikçi ev tekstili ürünlerinin bir kez daha fark yaratacağını belirten Memişoğlu, standı olmayan firmaları da toplantı organizasyonları için DENİB standına davet etti. Memişoğlu, “Denizli'nin ev tekstili sektöründeki gücünün, Fashion Home İzmir Fuarı’nda bir kez daha tescilleneceğine inanıyorum. Katılan tüm firmalarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizlili firmalar, son teknolojiyle ürettikleri ev tekstili ürünlerini fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunarak sektördeki öncü konumlarını bir kez daha gösteriyor.