Denizli haber - Memişoğlu, "Mutlulukların paylaşıldığı bu mübarek günleri, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışı içerisinde sevdiklerimizle hep birlikte geçireceğiz," dedi.

İhracat Rakamları Yükselişte

DENİB, İngiltere’de Ev Tekstili Sektörünü Tanıtıyor DENİB, İngiltere’de Ev Tekstili Sektörünü Tanıtıyor

Ocak-Mayıs dönemini kapsayan 5 aylık süreçte Denizli’nin ihracatının yüzde 3,5 oranında artarak 1,8 milyar dolara ulaştığını kaydeden Memişoğlu, Haziran ayında da ihracatın olumlu bir seyir izlediğini ifade etti. "Kurban Bayramı'nın ardından, yılın ilk yarısını geride bırakmamıza 7 iş günü kalıyor. Geçtiğimiz seneye göre ilk 6 ayı da artıyla kapatacağımızı düşünüyoruz," diye ekledi.

Sürdürülebilir ihracat artışı vizyonlarıyla yılın ikinci yarısında da çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Memişoğlu, bu özel günlerde milli ve manevi değerlerin yeniden hatırlandığını belirtti.

Bayramın Bereketiyle Daha Fazla İhracat

Hüseyin Memişoğlu, "Milli ve manevi değerlerimizi bizlere yeniden hatırlatan bu özel günlere tekrar kavuşmamız ümidiyle, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bayramın bereketiyle daha fazla ihracat için gayretlerimizi sürdüreceğiz," ifadelerini kullandı.

Editör: Tahir Aygün