Denizli Haber - Pamukkale Tıbbi ve Aromatik Bitki Üreticiler Birliği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Denizli’nin Kekik Diyarı olan Gözler Mahallesinde Gözler Lavanta Bahçeleri etkinliği büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Etkinlikte kazanlar dolusu aşure tüm çiftçilere ve halka dağıtıldı.

Tan “50 yıldır böyle bir dönem görmedim” Tan “50 yıldır böyle bir dönem görmedim”

COŞKULU KATILIM

20 Temmuz Cumartesi günü düzenlenen tarla günü ve aşure-keşkek hayrına, Merkezefendi Kaymakamı ve Pamukkale Kaymakam Vekili Abdullah Demir, Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Turan Karadeniz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüdaverdi Otaklı, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özbek, mahalle muhtarları, Spor Gençlik Müdürü Zafer Akçay ve 2 otobüs dolusu gençlik merkezi öğrencileri, Esnaf Odası Başkan Vekili ve Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Pamukkale’de Lavanta Bahçeleri̇nde Çoşkulu Kutlama (5)

GÖZLER LAVANTA BAHÇELERİNDE KEYİFLİ ANLAR

Etkinlikte, kazanlar dolusu aşure ve keşkek ikram edildi. Çoluk çocuk, kadın erkek herkes lavanta bahçelerinde kekik kokuları arasında fotoğraflar çektirip salıncaklara bindi, doyasıya eğlendi. Cumartesi sabahından gece saat 22’ye kadar süren eğlence, pazar günü de aynı coşkuyla devam etti.

Pamukkale’de Lavanta Bahçeleri̇nde Çoşkulu Kutlama (2)

TEŞEKKÜR VE DAVET

Tıbbi ve Aromatik Bitki Üreticiler Birliği olarak, etkinliğe katılan tüm misafirlere canı gönülden teşekkür edildi. Etkinlik süresince lavanta bahçelerinde hoşça vakit geçiren misafirler, 1 Eylül 2024 tarihine kadar Kekik Diyarı Gözler Lavanta Bahçeleri’ni ziyaret edebilecekler. Doğa sever, kekik sever ve lavanta sever tüm misafirler ağırlanmaya devam edecek.

Pamukkale’de Lavanta Bahçeleri̇nde Çoşkulu Kutlama (3)

Pamukkale Tıbbi ve Aromatik Bitki Üreticiler Birliği Başkanı, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, lavanta bahçelerinin ziyaretçilere açık olduğunu ve tüm doğa severleri ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Pamukkale’de Lavanta Bahçeleri̇nde Çoşkulu Kutlama (1)

Editör: Tahir Aygün