Denizli Haber - PAÜ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimlik makamında yapılan protokol imza törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Hierapark Otel Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Bozdemir ve eşi Selda Bozdemir, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Onur Birsen katıldı. Gerçekleştirilen protokol kapsamında tefşiratları gerçekleştirilecek Sağlık Turizmi Ofisi’ne ‘Selda-Güngör Bozdemir’, Organ Nakli Koordinatörlüğü Ofisi’ne ‘Ferize-İbrahim Doğru’ isimleri verilecek.

Bozdemir: “Biz de turizm sektöründe olduğumuz için, bu şekilde destek olmaktan çok mutluyuz”

İmzalanan bağış protokolünün imzalanmasının ardından duygu ve düşüncelerini ifade eden Hierapark Otel Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Bozdemir şunları ifade etti: “Hastanemize sektörümüz ile ilgili böyle bir yatırım geldiği için biz de çok mutlu olduk. Memnuniyet duyduk. Biz de bu sektörün içinde olduğumuz için, bu şekilde destek olmaktan çok mutluyuz. Bize böyle bir imkân sağlandı, biz de destek olmaya çalışıyoruz. İnşallah, desteklerimiz devamı da gelecek.

Kalp damar hastalarında psikolojik destek iyileşme sürecini hızlandırıyor Kalp damar hastalarında psikolojik destek iyileşme sürecini hızlandırıyor

Rektör Kutluhan: “Üniversitemizin uluslararası platformda sağlık turizmi alanında ne kadar iyi olduğunun yetkin olduğunun ortaya çıkmasında payınız her zaman olacak”

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Çok teşekkür ediyoruz. Üniversite hastanemizdeki bu ofislerimizin eksiklerini gidererek, Pamukkale Üniversitesi’ne ve sağlık turizmine olan katkınız çok büyük oldu. Mekânların dili vardır. Mekânın güzel olması için dili güzel olması gerekiyor. Bunu da siz sağladığınız için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah, sağlık turizmi için gelen tüm hastalarımız sizlerin bu ofislerde emeğinizin olduğunu görecekler. Üniversitemizin uluslararası platformda sağlık turizmi alanında ne kadar iyi olduğunun yetkin olduğunun ortaya çıkmasında payınız her zaman olacak.”

Törenin sonunda Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Hierapark Otel Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Bozdemir ve eşi Selda Bozdemir’e teşekkür belgesi ve şilt takdim etti.

Editör: Tahir Aygün