10 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) muhteşem bir geceye imza attı; uzun yıllardır üyesi olan şehirdeki ticaret erbabını unutmadı. En az 40 yılı doldurmuş olanlardan 100 yıla yakındır DTO üyesi durumundaki firmaların ödüllendirildiği gece, kentte büyük ilgi gördü; Denizli, organizasyona akın etti.

10 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü ev sahipliğinde Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen “OSB’ler İstişare Toplantısı” İstanbul’da düzenlendi.

10 ay önce Honaz

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) Kadına Şiddet İnsanlık Suçudur ” konulu bir konferans düzenlendi.

10 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de görev yapan memur ve sözleşmeli çalışanları kapsayan "Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi" (SDS) imzalandı.

10 ay önce Buldan

Buldan Belediyesi, ilçe genelinde ağaç budama ve Adnan Menderes Bulvarı ile Sarayköy Bulvarı üzerinde detaylı çevre temizlik çalışması başlattı.

10 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Şirinköy Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Doğan, “Sizlerin hem görüşünü dinlemeye hem de sohbet etmeye geldik. Mahallemizi, ilçemizi ortak akıl ile yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

10 ay önce ASAYİŞ

Denizli Buldan İlçe Jandarma Komutanlığı, Kaçak Alkol Ticaretiyle Mücadele kapsamında sürdürdüğü son operasyonda çok sayıda sahte alkol ele geçirildi.

10 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de KADES üzerinden ihbarda bulunan kadının gönderdiği konuma giden polis ekipleri, kadını yol kenarında darp edilmiş halde buldu.

10 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye’nin dört bir yanında kaliteyi ve estetiği bir araya getiren QUA Granite, 2023 yılında attığı başarılı adımlarla, doğanın estetiğini, geleceğin güvencesine dönüştürüyor.

10 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin uzun yıllardır beklediği Denizli Bölge Adliye Mahkemesi için Adalet Bakanlığı’na tahsis etti. Bölge Adliye Mahkemesi’ndeki yargı süreçleri için Antalya’ya gitmek zorunda kalan vatandaşlar ve avukatlar, artık hem zamandan tasarruf sağlayacak hem de tüm işlemlerini Denizli’den takip edebilecek.

Reklam Bloğu