9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Pamukkale Üniversitesi rektörlüğünden alınan Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde beraat kararı almasının ardından akademik kadrosuna geri döndü.

9 ay önce SAĞLIK

Uzman Klinik Psikolog Aslı Kanizi konu hakkında önemli bilgiler verdi.

9 ay önce EĞİTİM

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan,  mazerete bağlı atamalarda tüm kontenjanların başvuruya açılmasını ve taleplerin karşılanmasını istedi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Resmi Gazete’de yayımlanan kararın ardından zincir marketlerde tıbbi beslenme tedavisi gerektiren hastalıklara yönelik gıda ürünü satışı zorunlu hale geldi. 1 Ocak’tan itibaren uygulanmaya başlayan karar ile şube sayısı 200’den fazla olan zincir mağazalara, 250 metrekareden fazla satış alanına sahip şubelerinde reyonlar açılmaya başlandı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

KESK Denizli Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Hüseyin Özdemir, Sefalette eşitlenmek değil, hak ettikleri refahta birleşmek istediklerini söyledi.

9 ay önce Tavas

AK Partili Tavas Belediyesi, sendikayla yaptığı toplu sözleşmeyle beraber personellerine yüzde 85 ile yüzde 110 arasında zam yaptı.

9 ay önce SPOR

Denizli’de Okul Sporları Floor Curling Yıldızlar Yarışmaları yoğun katılımla tamamlandı. Dün akşam yapılan törenle dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın elinden aldı.

9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 'Girişimci Kadınlar ve El Emeği Festivali'ne daha önce stant açmamış olan kadın girişimciler için başvurular başladı.

9 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediyesporlu dartçılar, 2024 yılına da madalyalar ile başladı. Mavi-beyazlı kulüpten 15 sporcu yeni yılın ilk turnuvasından toplam 18 madalya ile döndü.

9 ay önce Buldan

Cumhur İttifakı’nın ortak aday ile seçime gireceği merkezlerden olan Denizli’nin Buldan ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Buldan Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mesut Sarıbaloğlu, “Bu işi başaracağız ve bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Reklam Bloğu