9 ay önce SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2’si il, 53’ü ilçe olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aydın’da teknesiyle denize açıldıktan sonra kaybolan ve daha sonra Samos Adası’nda cansız bedeni bulunan iş adamı Yasin Cinkaya Denizli’de son yolcuğuna uğurlandı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye bu gece yarısı uzaya çıkacak ilk astronot Alper Gezeravcı'nın yolculuğuna odaklanmış durumda. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından yapılan açıklamada, Türkiye'nin insanlı ilk uzay görevinde yapılması planlanan bilimsel deneylere ilişkin bilgi verildi.

9 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

Denizli OSB Spor Tesisleri’nde Yükselme A Grubu grup maçları tamamlandı. Son haftaya kadar şampiyonun belli olmadığı grupta 15 Ocak 2024 tarihinde Doğan Ambalaj ve Veritas Tekstil takımlarının yaptığı son maç ile taşlar yerine oturmuş oldu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Bağ-kur emeklilerinin prim günlerinin düşürülmesiyle ilgili açıklama yaptı

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşamak zorunda kalan evsiz vatandaşlara kucak açmaya bu yıl da devam ediyor. Bu soğuk günlerde sokakta kalan vatandaşlara sahip çıkmayı sürdüreceklerini belirten Başkan Zolan, “Denizli’mizde kimse sahipsiz değil” dedi.

9 ay önce Buldan

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisinin Meclis Grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

9 ay önce DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan ve eğitim-öğretime açıldığı günden bu yana teknoloji ve bilim alanında önemli çalışmalara imza atan Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji (DOSTEK) geleceğin mucitlerini ve bilim insanlarını yetiştiriyor.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri “Neşeli Kalpler, Gülümseyen Yüzler” projesi ile hasta çocukların kalplerini kazandı.

9 ay önce ASAYİŞ

Babası ve kardeşiyle birlikte Denizlispor-Amedspor maçını izleyen genç baba, stat çıkışında yaşanan yan bakma kavgasında tartıştığı gruptaki bir kişi tarafından bıçaklandı. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren şahsın babası, olaya karışanlardan sadece bir kişinin tutuklanmasına tepki gösterdi.

Reklam Bloğu