9 ay önce ASAYİŞ

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

9 ay önce SİYASET

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, NTV Özel Yayını’nda Ahmet Ergen’in sorularını yanıtladı. Emekliye yapılan ilave zam, Türkiye’nin mevcut ekonomi politikası, faiz artışları, Kızıldeniz'de yaşanan çatışmaların Türkiye’ye olası etkileri üzerinde açıklamalar yapan Zeybekci, özellikle üretimi arttırmanın kritik önemi üzerinde durdu.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
9 ay önce Honaz

Denizli’de İYİ Parti'nin Honaz Belediye Başkan adayı belli oldu. Genel Merkezi ziyaret eden Honaz Otomobilciler, Kamyoncular ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Enver Kiraz, Honaz Belediye Başkan adayı oldu.

9 ay önce Bekilli

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bekilli'ye 2. etap kapsamında 204 konut inşa edilecek.

9 ay önce SAĞLIK

Denizli’de 2023 yılında 15 milyon 840 bin 415 muayene yapıldı. 2023 yılının yatırım yılı olduğunu ifade eden Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Öztürk, Denizli’de 2024 yılında da yapılacak sağlık yatırımlarıyla birlikte verimli, etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam edeceklerini söyledi.

9 ay önce Pamukkale

Pamukkale Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 6-13 yaş grubunda yer alan çocuklar için “Sömestir Etkinliği” düzenliyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bu yarıyıl tatilinde çocuklarımızın yoğun bir ders programı ardından, tiyatro gösterileri ve eğitici atölyeler ile eğlenceli bir tatil yaşatmak istiyoruz” dedi.

9 ay önce SAĞLIK

Türkiye, kişi başına düşen ortalama günlük sigara tüketim adedi sayısında dünya birincisi olduğu belirtildi. Sigarayı bırakmak isteyenlerin yöneldiği elektronik sigaraların da en az sigara kadar zararlı olduğunu belirten uzmanlar, bazı kesimlerce sigaraya göre masum gösterilmek istenen elektronik sigaraların ‘ağır solunum yetmezliği ile akciğer hasarına yol açtığı’ belirtildi.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek yüzde 5 zam verildi ve toplam zam oranı yüzde 42,6'ya yükseldi. Yapılan ek zammın hesaplara yatacağı tarih de netleşmeye başladı.

Reklam Bloğu