9 ay önce Buldan

Geçtiğimiz ekim ayında açılışı gerçekleştirilen Buldan Belediyesi Kedi-Köpek Misafirhanesi, yaralı, hasta ve bakıma muhtaç sokak canlarına sıcak yuva oldu.  Barınakta tedavileri devam eden canlarımıza sahip çıkan Belediye ekipleri, soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak canlarımız için de her gün düzenli olarak yemleme ve besleme çalışmasını yürütüyor.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda 11 bölgede, ev sahibi üniversite ve paydaş üniversitelerin katılımıyla düzenlenen kariyer fuarlarından Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF) Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde, 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde on binlerce öğrenci ve mezunu iş dünyası ile buluşturacak.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerinde 120 pehlivan deve kıran kırana mücadele etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası’nı Bilal Baba ile Çılgın Boran adlı pehlivan develer paylaştı.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, son 3 gün içerisinde 4 köpek ve 4 kedinin şüpheli bir şekilde öldüğü ileri sürüldü.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Seçim öncesinde belli olan emekli maaşı zammını SSK ve Bağ-Kur emeklileri yeterli bulmayınca iddiaların da ardı arkası kesilmedi. Son olarak canlı yayında milyonları heyecanlandıran bir iddiada bulunan Prof. Dr. Ersan Şen, seçim öncesi en düşük emekli maaşının 12 bin TL'ye yükseleceğini, Ramazan ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin 5 bin TL'ye çıkarılacağını söyledi. Ayrıca Cumhuriyet İkramiyesi gibi ikinci bir emekli ikramiyesi olarak 5 bin lira verileceğini kaydetti. Ödeneceği tarihi de açıkladı.

9 ay önce Çivril

Ege Bölgesi'nin 2. en yüksek dağı olan Akdağ'ın Türkiye’nin 49. Milli Parkı olarak ilan edilmesi memnuniyet oluşturdu. Afyonkarahisar ve Denizli sınırları içerisinde olan Akdağ Milli Parkı'nın yüzde 70'inden fazlasının Çivril ilçesinde yer aldığı belirtildi.

9 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin yarıyılını tamamlayarak karnelerini alan öğrenciler için ‘Karne Şenliği’ düzenledi. Karne alan minik öğrencilere iyi tatiller dileyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Birbirinden güzel etkinliklerin gerçekleştirildiği karne şenliğinde çocuklarımız doyasıya eğlendi” dedi.

9 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 3’ncüsünü düzenlediği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali, 3 günde onbinlerce vatandaşı ağırladı. Konserlerden söyleşilere, çalışma atölyelerinden sihirbaz gösterilerine birbirinden güzel programlarla renklenen festival el emeği göz nuru ürünlerini sergileyen kadınlara nefes oldu.

9 ay önce Sarayköy

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçede eğitim alan tüm öğrencilere karne hediyesi olarak sinemayı ücretsiz yaptı. Sömestir tatili boyunca devam edecek sinema günlerinde öğrenciler gişe liderliğini bırakmayan Nefes: Yer Eksi İki ve Rafadan Tayfa: Hayrimatör’ü izleyebilecek.

9 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Hacı Halil Bektaş Ortaokulu'nun öğretmenler ve okul aile birliği tarafından düzenlenen "Geleneksel Okul Çayı" etkinliği Harmony düğün salonunda gerçekleşti. DJ Süleyman Ataş katılımıyla öğrenciler ve velilere unutulmaz bir eğlence yaşadı.

Reklam Bloğu