3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Çivril ilçesinde meydana gelen kazada aynı yönde seyreden araç ve traktör çarpıştı. Kazada araç ve traktörde bulunan 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Türkiye'nin gri listeden çıkarılması, artan maliyetler ve oda faaliyetleri ele alındı.

3 ay önce SAĞLIK

Sağlıklı saçlara sahip olmayı herkes ister. Ancak saçların sağlığını koruyabilmek sanıldığı kadar kolay değildir. Çünkü genetik faktörler, stres, yetersiz beslenme ya da yanlış bakım ürünlerinin kullanımı saç sağlığını doğrudan etkiler. En sık görülen saç sorunlarının başında gelen saç dökülmesi çeşitli nedenlere bağlı olarak ortaya çıkar ve hayatın her döneminde görülebilir. Peki, kullandığınız şampuanların saç dökülmesine sebep olabileceğini biliyor muydunuz?

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamların ardından otogaza da (LPG) zam yapılıyor. Sektör kaynaklarına göre, yeni fiyat tarifesi bu gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de jandarma ekipleri 2 zehir tacirine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında ele geçirilen uyuşturucuların şeker şeklinde olması dikkat çekti.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Milyonlarca B sınıfı ehliyeti olan sürücüyü ilgilendiren flaş değişiklik için resmi açıklama geldi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

TÜVTÜRK'ten araç sahiplerini üzecek bir açıklamada geldi. Araç sahiplerine yeni bir masraf daha çıktı, artık bunun için de para ödeyecekler.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, makine sektöründe üretim ekonomisine yapılacak katkıların ülkemizi teknolojik olarak ileriye taşıyacağını belirtti. Sarı, "Yazılım, otomasyon ve Ar-Ge gibi alanlarda ilerleyerek dünya ile rekabet edebilir hale gelmemiz lazım. İthal makinelerin önünün kesilmesi ve ekstra ilave gümrük vergilerinin (İGV) arttırılması gerekiyor," dedi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirler Atama Kararnamesiyle Denizli’de görev yapan 4 kaymakam ve iki vali yardımcısının görev yeri değişirken, Denizli'ye bir yeni vali yardımcısı atandı.

8 ay önce SİYASET

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 4 Şubat Pazar AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın katılımı ile adayların açıklanacağını bildirdi.

Reklam Bloğu