3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Konut kira zamlarında iki yıldır uygulanan yüzde 25 sınırı sona erdi. Böylelikle ev sahipleri, kira artış oranını TÜFE 12 aylık ortalamasına göre belirleyebilecek. Haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından kira zam oranı netleşti. Temmuz ayında sözleşmesi yenilenecek olan kiracılar için ev sahipleri yüzde 65,07 oranında zam yapabilecek.

3 ay önce Tavas

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, son dönemde yaşanan toplumsal gerilimlere dikkat çekerek, “Bizim gücümüz, milletimizin birliğinden gelmektedir” dedi.

3 ay önce SAĞLIK

Mehmet Ali Akkuş Denizli Özel Tekden Hastanesi'ne rutin check-up yaptırmak için müracaat etti. Yapılan tetkikler sonucunda onikiparmak bağırsağında tümör olduğu fark edildi. Check-up sayesinde erken teşhis edilen tümör ameliyatla alındı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye’de yeni doğan nesillere sigara satışının tümden yasaklanmasına dair bir düzenleme geliyor. İşte detaylar…

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizlili altı gönüllü, İsrail vahşetine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için yürüyüşe geçti. Delikliçınar Yeni Camiden yürüyüşe başlayan gönüllüler, 20 gün sonra Hatay'a ulaşacak.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından yaban hayatını gözlemlemek için belli noktalara yerleştirilen fotokapanlara birçok yaban hayvanı takıldı.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde freni patlayan otomobil, orta refüjdeki ağaçlara çarpıp paramparça oldu. Otomobilin kopan motoru ve parçalarının yola saçıldığı kazada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Memur ve emeklileri yakından ilgilendiren enflasyon rakamları açıklandı. Haziran enflasyonu 1,64 olurken 6 aylık enflasyon da 24,73 oldu. SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 24,73 zamma hak kazandı. Memur ve memur emeklileri de yüzde 10'luk sözleşme zammına ek olarak enflasyon farkı alıyor. Açıklanan enflasyon rakamlarına göre memur ve memur emeklilerin toplam zam oranı da yüzde 19,31 olacak.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari araç, kaldırımı aşarak tatlıcıya daldı. Kaza anında müşterinin bulunmaması muhtemel bir faciayı önledi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanlığının uygulamasına göre, gıda işletmecileri, kendilerine özel oluşturulan karekodlu görselleri tüketicilerin görebileceği şekilde sergileyecek.

Reklam Bloğu