3 ay önce Tavas

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yağış uyarılarının ardından Denizli’nin Tavas ilçesinde etkili olan yağış çiftçinin yüzünü güldürdü.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre, doğurganlık hızı, 1,51 ile nüfusun yenilenme düzeyi olan 2,1'in altında kaldı. Nüfus giderek yaşlanırken AK parti bu tabloyu tersine çevirmek için yeni bir çalışma başlattı. AK Parti MYK toplantısında da dikkat çeken öneriler dile getirildi. Bunlardan biri ise 3 çocuklu ailelere 17 bin TL bakım desteği verilmesi.

3 ay önce DENİB

Denizli İhracatçılar Birliği'nin (DENİB) ev sahipliğinde gerçekleştirilen İhracatın Finansmanı Buluşmalarının beşincisi, ihracat ve bankacılık dünyasının önemli aktörlerini bir araya getirdi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

81 ildeki tüm araç sahiplerine son gün uyarısı geldi. Yarına kadar aracına bunu yaptırmayan yandı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yeni yönetmelik ile ehliyet sınavlarına yönelik önemli değişiklikler getirildi.

3 ay önce Beyağaç

Denizli'nin Beyağaç ilçesinin Topuklu Yaylası'nda 11-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında GEKA'nın da katkılarıyla Beyağaç-Topuklu Yaylası Uluslararası Gökyüzü Gözlem Etkinliği gerçekleştirilecek.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, devlet üniversitelerindeki ikinci öğretim programlarının kapatıldığını açıkladı. Geçen sene 1308 ikinci öğretim programına 80 bin öğrenci yerleşmişti. Bu durumda kontenjanlar da azalma yaşanacak.

3 ay önce SAĞLIK

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Hizmet Başkanları ile birlikte Kale ilçesindeki sağlık tesislerinde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı kırsal mahallede, bir evin bitişinde bulunan samanlıkta çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de evden tek başına çıkıp giden Alzheimer hastası Nazife Demir'den 9 gündür haber alınamıyor. Eline güvenlik kamerası kayıtları ve fotoğrafını alan gelini, sokak sokak gezerek kayıp kayınvalidesini arıyor.

Reklam Bloğu