3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

HİZMET-İŞ Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na seçim öncesi belediye emekçilerine verdiği zam sözünü hatırlattı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları kapsamında Denizli'de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizlili jandarma astsubay, Isparta'dan yeni görev yeri olan Şırnak'a giderken kaza yaptı. Kazada hayatını kaybeden astsubayın acı haberi baba ocağına verildi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin doğusu ve Afyonkarahisar'ın güney kesimlerindeki beklenen yerel kuvvetli yağışlara karşı uyarı yapıldı.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin de aralarında bulunduğu 27 ilde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik olarak yürütülen Kıskaç-22 operasyonları çerçevesinde 74 şüphelinin yakalandığı belirtildi.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin de aralarında bulunduğu 26 ilde son 1 hafta içinde kaçak/sahte alkol üretimi yapan şahıslara yönelik düzenlenen "Çengel-7" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak-sahte alkol ele geçirilirken, 50 şüpheli yakalandı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 8-9 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları açıklandı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

ADM Elektrik Denizli’de yapılacak olan planlı elektrik kesintilerini açıkladı. Açıklamaya göre Denizli’de yarın (16 Temmuz) belli saatler arasında elektrikler bakım ve onarım çalışmalarının yapılabilmesi için kesilecek.

3 ay önce Buldan

Denizli’nin Buldan İlçesinde, yaşlanmayı geciktirdiği açıklanan çekirdeksiz Sultaniye üzümlerinin hasadı başladı.

Reklam Bloğu