3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli-Muğla il sınırlarındaki ormanlık alanda yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınına havadan müdahale ediliyor.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin Honaz ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu alev alan ekinler itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu güçlükle söndürüldü. Yangın sonrası büyük bir alandaki ekinler küle döndü.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 8-9 Haziran'da düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih tarihleri de belli oldu. YKS 2024 sonuçları, ÖSYM’nin sitesi ve mobil uygulamasından öğrenilebilecek.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de 2 çocuk babası 40 yaşındaki şahıs, evinde ölü olarak bulundu.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizlispor Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım’ın eleştirilerine belediye meclisi toplantısında yanıt verdi.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de etkili olan yerel kuvvetli yağış sırasında düşen yıldırım, ormanlık alanda yangının başlamasına neden oldu. Ekiplerin müdahalesi tarafından yangın kontrol altına alındı.

3 ay önce ASAYİŞ

Karcı Dağı’nda çıkan orman yangını ekiplerin olağanüstü çabası ile kısa süre içinde kontrol altına alındı. Helikopterler bölgede soğutma çalışması yapıyor.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emekli olduktan sonra çalışanlar için verilen 5 puanlık prim teşviki kaldırılacağını açıkladı.

Reklam Bloğu