3 ay önce Tavas

Tavas Belediyesinin kadın istihdamı ve kooperatifleşmesine yönelik hayata geçirdiği "Üreten Kadınlarla Güçlü Kooperatif" projesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenecek.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de bir araç, park halinde alev aldı. Araç kullanılamaz hale gelirken, çevrede paniğe neden oldu.

3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç savrularak takla attı. Tek taraflı gerçekleşen kazada 3 vatandaş yaralandı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin elektrik-elektronik sektörü ihracatı 2023 yılında yüzde 0,5 artışla 812 milyon dolar olarak gerçekleşti. Söz konusu sektör, Denizli’nin toplam ihracatından yüzde 19,4 oranında pay aldı.

3 ay önce SAĞLIK

Denizli’de geçtiğimiz günlerde yapılan Denizli Şehir Hastanesi ihalesi ile ilgili açılan yürütmeyi durdurma davasında karar çıktı.

3 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası’ndaki (DTO) İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri’nin son günü, odanın konferans salonundaki “Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS/MIS) Uzmanlığının İş Verimine Etkisi” başlıklı seminer ile devam etti.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yapılan son meteorolojik tahminlere göre, Denizli’de yüksek hava sıcaklıkları etkili olmaya devam edecek.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizlili Turizmciler son dönemdeki iptallerden dolayı zor bir süreçten geçtiklerini dile getirdi. Doğa Termal Genel Müdürü Murat Taşlıcalı ‘Pamukkale ve Karahayıt, döviz kurunun sabit kalması nedeniyle zor günler geçiriyor. Türkiye, döviz kuru nedeniyle pahalı hale gelirken, 2024 yılı için yapılan rezervasyonların iptali ve turistlerin Mısır, İspanya ve Yunanistan gibi alternatif destinasyonlara yönelmesi bölgede büyük bir darbe yarattı’ dedi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu