2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
3 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de jandarma ekipleri silah kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 8 şüpheliye operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin 6 aylık trafik bilançosunu düzenlediği basın toplantısında kamuoyu ile paylaşan İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, 308 trafik personeliyle 7 gün 24 saat trafik düzenin sağlanması için mücadele ettiklerini ifade etti. Denizli'de yılın ilk 6 ayında 96 bin araç sürücüsüne alkol kontrolü yapıldığı belirtildi.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Köy-Koop Denizli farklı kadrolarda görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları arıyor.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Pamukkale Üniversitesi, Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması sonuçlarına göre 402 puanda 200 devlet ve vakıf üniversitesi arasında 81. sırada yer aldı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de çok sayıda otobüsün kullandığı İstiklal Caddesindeki altyapı çalışmaları nedeniyle otobüslerin güzergahları geçici olarak değiştirildi. En yoğun hatlardan birisi olan 320 ile birlikte bu caddeyi kullanan otobüslerin güzergahları değişti.

3 ay önce TEKNOLOJİ

Tüm dünyayı kilitleyen sistem arızası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Microsoft, arızaya neden olan sorunun giderildiğini açıkladı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale’nin dünyaca ünlü teraventlerini görmek için Denizli’ye gelen yabancı turistler, hayatlarında ilk kez tattıkları şifa deposu aşureye hayran kaldı.

3 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Hükümet, sürekli gündemde olan ve çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalan emeklilik sistemini köklü bir şekilde değiştirmek için çalışmalara başladı.

Reklam Bloğu