2 ay önce Buldan

Denizli’de park halindeki bir otomobil, çıkan yangında alev topuna dönüştü. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında otomobil kullanılamaz hale geldi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizlili iş adamı tatil için gittiği Kuşadası'nda yüzdüğü sırada kalp krizi geçirdiği ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Yasin Tokat son yolculuğuna uğurlandı.

2 ay önce Denizlispor

Denizlispor altyapıda yer alan futbolcularla iki haftalık kampın ardından çalışmalarına Zafer Katrancı Tesisleri'nde devam ediyor. İki haftalık kamp sürecinde altyapıdan A takıma katılacak 6 futbolcu belirlendi.

2 ay önce ASAYİŞ

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyelerine askeri sınavlarda yapılan usulsüzlüklerin tespit ve deşifresine yönelik gerçekleştirilen Ankara merkezli operasyonlar sonucunda yakalanan 20 şüpheliden 13'ü tutuklandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, 1,5 yıl önce İstanbul Mecidiyeköy'deki bir AVM'nin otoparkında 3 saatten az kaldığı halde ücret talep edilmesini Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

PAÜ Çocuk Üniversitesi’nde geleceğe yön verecek; dehalar, girişimciler ve arge-inovasyoncular sertifikalarını; Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turan Karadeniz ve PAÜ Çocuk Üniversitesi Müdürü Prof. Dr. Fatma Taşkın Ekici’den aldılar.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan 80 yaşındaki gazi Ferhat Alkan, savaşta yaşadıklarını önce günlüğüne yazdı şimdi ise kitaba aktardı. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'inci yılında o günleri hala unutmadığını ve geleceğe bir iz bıraktığını anlattı.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de evinde ölü bulunan yaşlı kadının oğlu, olaydan 3 ay sonra annesini boğarak öldürdüğü şüphesiyle tutuklandı. Titiz bir çalışma yapan jandarma ekipleri tarafından annesinin mezarını sık sık ziyaret ettiği belirlenen şüphelinin, olay günü yaptığı paylaşımı dikkat çekti.

Reklam Bloğu