2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Emekli maaş farkı ödemelerinin yapılacağı tarih, milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyordu. En düşük emekli aylığının arttırılmasıyla ilgili talebin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilmesinin ardından gözler maaş farklarının yatırılacağı tarihe çevrildi. Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) tarafından zamlı emekli maaş farklarının yatırılacağı tarih belli oldu.

2 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi Orkestrası Şemikler Doğal Yaşam Parkı’nda birbirinden güzel şarkıların söyleneceği halk konseri gerçekleştirilecek.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizlili 23 yaşındaki işçi Hüseyin Mert Kök, mermer kesme makinesine sıkışarak hayatını kaybetti.

2 ay önce EĞİTİM

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki yerleştirme sonuçlarını, "http://www.meb.gov.tr" internet adresinden açıkladı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ehliyet alacakları yakından ilgilendiren yeni düzenleme için hazırlıklarını sürdüren Milli Eğitim Bakanlığı, 'paralel park' aşamasındaki kuralları da değiştirme kararı aldı. L parkın tarih olacağı düzenleme ile sınav süresi uzayacak, aday sayısı ise düşürülecek. Direksiyon sınavında yapılan değişikliklerin Ocak 2025 tarihinden sonra yürürlüğe alınması bekleniyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye Satranç Federasyonu ve Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda 21 Temmuz tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Satranç Birinci Lig ve İkinci Lig Müsabakaları, dereceye giren takımlara ödüllerinin verildiği törenle sona erdi. Müsabakalarda 1. Ve 2. Lig’de toplamda 600 sporcu mücadele etti.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de müstakil evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, ev ise küle döndü.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Ankara'da Perşembe günü gerçekleştirilen genel kurulunda başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "tüm kurullar istifa etsin" çağrısına ilk karşılık Merkez Hakem Kurulu'ndan (MHK) geldi. MHK'nın Denizlili başkanı Ahmet İbanoğlu, görevinden istifa etti.

Reklam Bloğu