2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de cezaevinde meydana gelen gıda zehirlenmesinin ardından sosyal medyada dolaşıma sokulan ölüm haberleri, tutuklu ve hükümlü yakınlarını tedirgin etti. Yapılan resmi açıklamaya rağmen endişeleri devam eden onlarca aile cezaevi önünde toplandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Emekli vatandaşların hayat şartlarını kolaylaştırmak için yeni düzenlemeler devam ediyor. Emekliler yılına özel yeni düzenlemeler gündemin ana konuları arasında yer almaya devam ederken emeklileri yakından ilgilendiren bir konu daha gündemin ilk sıralarına yerleşti. Emekli maaş artışları, promosyon ödemeleri, emeklilere yönelik yeni desteklerin yanı sıra emekliye yüzleri güldürecek bir jest yolda.

2 ay önce SİYASET

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, kendisi ve ailesi hakkında son dönemde çıkan gerçek dışı haberler ve söylentilerle ilgili bir açıklama yaptı. Ök, yapılan paylaşımların itibar suikastı olduğunu belirterek, kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla bu açıklamayı yapma gereği duyduğunu ifade etti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle, Odamızda düzenlenen basın toplantısında kentte görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, cezaevinde meydana gelen zehirlenme olayına ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada hastaneye sevk edilen 64 hükümlü ve tutukludan 63’ünün tedavileri tamamlanarak taburcu edildiği bildirildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce Ak Parti

Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, son 5 yılda aile şirketlerinin vergi ödemediği iddialarını kabul etti. Ök, "Gelir elde etsek vergi vereceğiz" dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediye Orkestrası, Şemikler Doğal Yaşam Parkı’nda birbirinden güzel şarkıları seslendirerek alanı dolduran vatandaşlara muhteşem bir akşam yaşattı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sanat dolu etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’nin doğusu ile Afyonkarahisar ve Uşak illeri çevrelerindeki beklenen yerel kuvvetli yağışlara karşı uyarı yapıldı.

Reklam Bloğu