2 ay önce EGE'DEN HABERLER

"Diva Yorgun", "Tutuşmuş Beraber", "Nasır", "Bedelini Ödedim" gibi hit şarkılarıyla dinleyicilerin beğenisini kazanan Melike Şahin, 30 Eylül'de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda dinleyicilerle buluşacak.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir’de 49 yaşındaki bir kişi, cezaevindeki arkadaşının 15 yaşındaki küçük kızını zorla arabasına bindirip ıssız bir alana götürerek cinsel istismarda bulundu. Yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Almanya'dan ailesiyle birlikte Denizli'ye izine gelen kadın, ikinci kattaki evinin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.

2 ay önce Tavas

Bu yıl 15-18 Ağustos tarihleri arasında 6’ncısı düzenlenecek olan Tavas Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali, ünlü isimleri ağırlayacak. Tuğçe Kandemir, Zakkum ve Haluk Levent, festival kapsamında Tavas’ta sahne alacak.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

MHP önceki dönem Kadın Kolları Denizli İl Başkanı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Ebru Leman Kalkan, Mersin'de geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Kalkan'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, ağustos ayında sigaraya 4 ila 5 lira arasında zam yapılacağını açıkladı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin “Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin tüm maddeleri TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Muhalefetin sert tepkisine rağmen yasalaşan kanun teklifi ile hayvanların uyutulması süreci de belli oldu. Öte yandan kararı uygulamayan belediye başkanına da hapis cezası verilecek.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce SPOR

21-28 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 2024 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında şampiyonlar belli oldu. Gençlik Spor Sosyal Tesisler Konferans Salonunda düzenlenen ödül töreninde şampiyonlara kupalarını Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun takdim etti.

Reklam Bloğu