2 ay önce Buldan

Denizli'ye uzun yıllardır hizmet eden Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında yıkım çalışmalarına başladı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'nin Tavas ilçesinde elleri ve ayakları iple bağlanıp ardından işkence edilerek öldürülen 3 çocuk annesi kadının cenazesi toprağa verildi.

2 ay önce EĞİTİM

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih işlemlerinin 25 Temmuz'da başlamasının ardından, başvurularda son günlere girildi. YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu’ndan yararlanarak üniversite tercihi yapan adaylar, ÖSYM sisteminden hangi tarihe kadar tercih işlemi yapabileceklerini merak ediyor. Peki, YKS tercihleri ne zaman bitecek? Üniversite tercihleri ne zaman bitiyor?

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Fotoğraf ve video paylaşma uygulaması Instagram'a Türkiye'de erişim engeli getirildi. 2 Ağustos Cuma sabahı yaşanan bu gelişme sonrası milyonlarca kullanıcı platforma girmede sorun yaşadı. Yaşanan bu problemin ardından 'Instagram çöktü mü, neden açılmıyor?' gibi sorular araştırılmaya başlandı. Instagram'a Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararıyla erişim engeli getirildi. BTK'dan yapılan açıklamada, 'Instagram katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle kapatıldı.' denildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de yaşanan kuraklık nedeniyle pamuk ve kekik üretiminde rekolte kaybı yaşayan çiftçiler fiyatların da düşmesiyle zor günler geçiriyor. Denizli Merkez Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, “Kekikte yüzde 50'lere varan verim düşüklüğü var. Aynı şekilde pamukta da mali sıkıntılar baş gösterdi” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Tavas ilçesinde üç çocuk annesi kadının elleri ve ayakları iple bağlanıp ardından işkence edilerek öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan koca ve diğer üç şüpheli adliyeye sevk edildi. İşkenceyi tek koluyla tek başına yaptığını savunan koca, soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çekti.

2 ay önce Denizlispor

Denizlispor eski Başkanı Mehmet Uz, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenleyeceği basın toplantısını iptal etti. Mevcut Başkan Ahmet Yalın Yıldırım’ın ortaya attığı usulsüz temlik iddialarına cevap vermesi beklenen Uz yazılı açıklama yapmakla yetindi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

SGK duyurdu. Emekli maaşı zam farkı ödemeleri 7 Ağustos'ta yapılacak.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de polis düzenlediği operasyonda, nitelikli dolandırıcılık ve vergi kaçakçılığından 198 yıl 4 ay hapis ve 2 milyon 318 bin lira adli para cezasıyla 8 aydır aranan şüpheli yakalanarak cezaevine gönderildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de anayolda ilerleyen işçi servisi ile tali yoldan kavşağa bağlanmak isteyen otomobil çarpıştı. "Sabıkalı Kavşak" olarak adlandırılan noktada meydana gelen ve araçların hurdaya döndüğü kazada 2 kişi öldü, 10 işçi yaralandı.

Reklam Bloğu