2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türk parasının değer kaybetmesi ve bazı kağıt paraların işlevsiz hale gelmesi, Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü Darphane Daire Başkanı Şenol Yıldız’ı harekete geçirdi. Geçtiğimiz aylarda çok konuşulan kağıt olarak üretilen 5 TL artık madeni para olarak piyasaya girecek.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten talimat. Şimşek, ATM'lerle ilgili yeni bir kararı ilk kez paylaştı. Türkiye genelinde geçerli olacağı bildirildi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezi bünyesindeki DOSTEM İlk Yardım Eğitim Merkezi’nde yıl içerisinde sürekli olarak düzenlenen Temel İlk Yardım Eğitimi, bölgede hizmet veren firmalarda çalışan 14 personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

2 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediyesi Yaz Spor Şenliği, Aktepe Mahallesi’ne renk kattı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Pamukkale Belediyesi Yaz Spor Şenliği’nde, belediyenin spor kurslarına katılan kursiyerler hünerlerini sergileyerek, kurs bitirme sertifikalarını T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un elinden aldı.

2 ay önce Merkezefendi

Girişimci kadınların el emeklerini sergileyeceği 80 standın bulunduğu, konserler, çeşitli yarışmalar ve eğlenceli aktivitelerle dolu ‘Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’ yarın başlıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Tüm hemşehrilerimizi şenliğimize bekliyoruz” dedi.

2 ay önce Sarayköy

T.C. Sarayköy Belediyesi  Temmuz Ayı Meclis Toplantısında yabancı uyruklu kişilerden nikah ücretinin 30 bin TL + KDV olacak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edilirken, Ağustos Ayı’nda yapılan Meclis Toplantısında yabancı uyruklu kişilerden adres ve numarataj ücreti olarak 30 bin TL + KDV ücret alınması kararlaştırıldı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

İran’ın başkenti Tahran’da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için Denizli’de gıyabi cenaze namazı kılındı.

2 ay önce SİYASET

TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Instagram'ın kapatılmasıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Otomotiv sektörü pandemi döneminde bile yaşamadığı durgunluğu 2024 yılında yaşamaya devam ediyor. Otomotiv sektöründeki bu durgunluk, Temmuz ayında da etkisini göstererek yılın aynı dönemine göre yüzde 17,5 azaldı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, PAÜ Çocuk Üniversitesi’nin Üçüncü Mezuniyet törenine Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turan Karadeniz ve Prof. Dr. Recep Şahin Arslan ile birlikte katıldı.

Reklam Bloğu