2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de personel servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı karı koca, son yolculuklarına birlikte uğurlandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Tavas ilçesinde üç çocuk annesi kadının elleri ve ayakları iple bağlanıp ardından işkence edilerek öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan koca tutuklandı. Mahkemeye sevk edilen diğer 3 şüpheliden birine adli kontrol verilirken, diğer 2 kişi serbest bırakıldı.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de yaya geçidinde karşıdan karşıya geçmek isteyen kadın yayaya otomobil çarptı. Kazada yaralan yaya, hastaneye kaldırıldı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, peynir etiketlerinde tüketiciyi yanıltacak unsurların önüne geçeceklerini belirterek, "Farklı peynir türlerinin eritilmesiyle birlikte, sanki sütten peynir ürünü oluşmuş gibi algı veren etiketlerin yeniden düzenlenmesiyle ilgili çalışma başlattık" dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bazı sanayi tesisleri tarafından süt üreticisinin gelirini azaltmaya yönelik faaliyetler yapıldığını belirterek, "Üreticiyi korumak için günlük bin ton sütü piyasadan çekeceğiz" dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce Çivril

Denizli'nin Çivril ilçesi İğdir Mahallesi'nde yalnız yaşayan 33 yaşındaki Ahmet Özel Yanık, evinde ölü bulundu.

2 ay önce DENİB

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli'nin Temmuz ayı ihracatının yüzde 0,2'lik artışla 352 milyon dolar olarak kaydedildiğini belirtti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sosyal medya platformu Instagram’a erişim engeli getirilmesi sonrası hükümetten ilk açıklama geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan, “Bu platformlar, kurallarına uydukları ülkelerde sundukları güvenli, temiz ve adil içerik mekanizmasının Türkiye'de de geçerli olmasını istiyoruz” dedi.

Reklam Bloğu