2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Philip Morris grubu sigara fiyatlarına büyük bir zam yaptı. Milyonlarca sigara tiryakisi, güncel fiyatları ve hangi sigaraya ne kadar zam geldiğini merak ediyor. İşte Philip Morris sigara fiyatları...

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon temmuz ayında aylık bazda %3,23 artış kaydetti, yıllık enflasyon ise %61,78'e geriledi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Jafar Sadegh Safari öncülüğündeki bilim insanları, Büyük Menderes, Küçük Menderes ve Gediz havzalarının 1940 yılından 2100'e kadar 160 yıllık kuraklık haritasını çıkardı. Yapılan araştırmaya göre Denizli'nin de bulunduğu Ege Bölgesi, uzun ve şiddetli kuraklıklarla karşı karşıya kalacak.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

İçişleri Bakanı Yerlikaya, polis ekiplerinin devriye araçlarında ASELSAN tarafından üretilen yüz tanımalı kamera sisteminin kullanılacağını açıkladı. Gelecek yılın sonunda ise polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik personelleri yakalarına yüz tanımalı kamera takacak.

2 ay önce ASAYİŞ

Aydın'ın Karacasu ilçesinde jandarma ekiplerince bulunan ve sahiplerinin Denizli'nin Babadağ ilçesinde olduğu tespit edilen 8 büyükbaş hayvani sahiplerine teslim edildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Geçtiğimiz hafta Bozburun Mahallesi’nde yaşanan ve 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili açıklama yapan Makina Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Cüneyt İyiol, düşen asansörle ilgili kendilerine hiçbir başvurunun yapılmadığını söyledi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 2 gündür kendisinden haber alınamayan 65 yaşındaki yaşlı adam, evinde ölü bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan ambalaj fabrikasında şarjda bırakılan telefon, aşırı ısınma nedeniyle patladı. Telefondan çıkan alevler tüm fabrikayı sararken, fabrika kısa sürede kullanılamaz hale geldi.

Reklam Bloğu