2 ay önce SAĞLIK

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. Berna Öztürk, Denizli’de yürütülen birinci basamak sağlık hizmetleriyle ilgili bilgi verdi. Koruyucu sağlık hizmetleri ile hastalıkların teşhis ve tedavisinde ilk başvuru noktasının aile hekimleri olduğunu belirten Öztürk; “ Denizli’de 130 Aile Sağlığı Merkezi ve 348 Aile Hekimliği Birimi’nde hastalanmadan sağlığa yatırım yapıyoruz” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

İçişleri Bakanlığı, polis sevkiyatının yapılacağı yerleri açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, güvenliğin ve denetim artırılması adına polis sevkiyatı hakkında bilgi verdi. Toplam 250 polis o bölgelerde görev yapacak.

2 ay önce SPOR

Denizli’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdiği 2024 Satranç Türkiye Kupası heyecanı sona erdi. Satranç Türkiye kupası müsabakalarına 59 ilden 663 sporcu katıldı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Genel Sekreteri Özgür Akdoğan’ın görevinin sona ermesinin ardından yerine Ümit Gülyağı Genel Sekreter olarak atandı.

2 ay önce Denizlispor

Denizlispor Temmuz ayı sonu itibariyle mali tabloyu açıkladı. Haziran ayında 411 Milyon TL borç açıklayan yeşil siyahlıların toplam borcu 422 Milyon TL’ye çıktı. Futbolculara olan borcun kur farkı nedeniyle artması, toplam borcun da artmasına neden oldu.

2 ay önce EGE'DEN HABERLER

İzmir Karşıyaka’daki balıkçı barınağında bağlı halde bulunan bir teknenin derin dondurucusunun içerisinde kadın cesedi bulundu. Cesedin kokmaması için şüphelinin tekneye çuval çuval buz taşıdığı öğrenilirken, olayın şüphelisi tekne sahibinin gözaltına alındığı öğrenildi.

2 ay önce EĞİTİM

2013'ten bu yana devam eden 4+4+4 eğitim modelinde sona gelindi mi? Veliler ve öğrenciler yeni eğitim modelinin ne olacağını merak ediyor.

2 ay önce SAĞLIK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sağlık Uygulama Tebliği'nde (SUT) Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'de düzenleme yapıldığını açıkladı. Işıkhan, bu düzenlemeyle 684 tıbbi malzeme için yapılacak ödemelerin yüzde 40 artırıldığını duyurdu.

Reklam Bloğu