2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, enflasyon raporu sunumunda yeni banknotlara ilişkin sorulara da yanıt verdi.

2 ay önce Beyağaç

Denizli’nin Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, yaz tatilini spor yaparak değerlendiren gençleri oynadıkları dostluk maçında yalnız bırakmadı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu arasında; Bozkurt Ceza İnfaz Kurumunda bulunan kadın hükümlü ve annesinin yanında kalacak olan 0-6 yaş arası çocukların desteklenmesi ve iyileştirilmesini kapsamında; sosyal, kültürel ve sportif alanlar ile hükümlülerin desteklenmesini hedefleyen protokol imzalandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2024’ün ilk 7 ayında, müze ve ören yerlerini 16 milyona yakın kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de işe gitmek için evinden çıkan Erhan Sarman, her gün kullandığı kaldırımda yaklaşık 3 kilo ağırlığında göktaşı buldu. Alınan numune PAÜ’de incelendi.

2 ay önce Merkezefendi

Girişimci kadınların el emeklerini sergilediği, konserlerin, yarışmalar ve eğlenceli aktivitelerin olduğu ‘Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’ 10-11 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Yaratıcılığın ve emeğin izlerini taşıyan ürünlerle dolu etkinliğimiz kaldığı yerden devam edecek” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aşırı sıcaklıkların ardından hafta sonu Denizli’de bölgesel yağışlar görülecek. Önümüzdeki cumartesi günü Pamukkale ve Merkezefendi İlçelerinde, Pazar günü ise 4 ilçede gök gürültülü sağanak yağışlar yaşanacak.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Eczacılar, artan maliyetler ve ilaç teminindeki sıkıntılar nedeniyle büyük zorluklar yaşıyor. İlaç fiyatlarının döviz kurundaki dalgalanmalarla birlikte sürekli artması, elektrik, kira ve personel giderlerinin yükselmesi, eczanelerin maliyetlerini katlanarak artırıyor. Bu durum, birçok eczaneyi ciddi bir finansal krize sürüklüyor. TEİS Genel Başkanı Saydan, "Eczacılar, masraflarını karşılayabilmek için kredi üstüne kredi çekmek zorunda kalıyorlar." dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de sosyal medyadan “Ya hızlı ol ya da paket” başlığıyla video paylaşan ve polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan motosikletli gence 12 bin lira ceza kesildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Emekli maaşı hesaplama sistemine yeniden adalet geliyor. 3600 prim günü olan emekli de 12.500 TL alıyordu, 9000 prim günü olan Bağ-Kur'lu da... Artık çok çalışan çok az çalışan az emekli maaşı alacak. Emekli maaş reformunda karma modelin sadeleşmesi ve çalışmayı teşvik edici hale getirilmesi hedefleniyor. İşte detaylar...

Reklam Bloğu