2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye’deki tüm araç sahiplerini ilgilendiren önemli karar resmen yürürlüğe girdi. Yeni düzenleme ile kurallara uymayan araç sahiplerine 32 bin liraya kadar ceza kesilecek.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) tercih sonuçları açıklandı. 2024 YKS yerleştirme tercihlerini tamamlayan öğrenciler, gözlerini ÖSYM tarafından açıklanacak olan YKS tercih sonuç ekranına çevirmişti. 4 Ağustos'ta üniversite hayatına başlamak için heyecanla son tercihlerini yapan öğrenciler, ÖSYM'nin sonuç sorgulama ekranı üzerinden YKS yerleştirme sonuçlarını sorgulayabilecek. İşte 2024 YKS tercih (yerleştirme) sonuçları sorgulama ekranı.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de hurda ve moloz atıklarının boşaltıldığı alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

2 ay önce SİYASET

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’dan meslektaşları mali müşavirlere destek geldi. Büyük bir iş yükü altında mali müşavirlerin görevlerini yapmaya çalıştığını belirten Horzum, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in hayata geçirdiği enflasyon muhasebesi uygulamasıyla da mali müşavirlerin kafasına adeta silah dayandığını ileri sürerek, “Bu ülkede yaşıyorsunuz, İngiliz mantığıyla bu ülkeyi yönetmeye kalkıyorsunuz” deyip eleştirilerini sıraladı.

2 ay önce SİYASET

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, milletvekili göreviyle Meclis’te 1. Yasama dönemini değerlendirdi, adeta eleştiri bombardımanına tuttu. 1 yılın Meclis karnesine değinen Arpacı, “Çok üzücü ki, iktidarın dayatmasıyla vatandaşa vergi, cezası, kısıtlama ve yasak getirmek dışında hiçbir şey olmadı. Yandaşa ise bol bol vergi muafiyeti, artı olanaklar sağlandı” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, seçim öncesi verdiği sözlerden birini daha tuttu. Bu sözlerden olan Pamukkale Halk Ekmek uygulaması Aktepe ve Karşıyaka mahallesinde hizmete girdi. Başkan Ertemur, “Pamukkaleli vatandaşlarımıza 6 TL’den ekmek ulaştırıyoruz” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de vatandaşların yoğun ihbarı üzerine modifiyeli, yüksek sesli müzik yayını yapan ve abartı egzozlu araçlara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Uygulamalarda 348 sürücüye 978 bin 126 TL para cezası uygulandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de boşandığı eşinin komşusunu soyan sabıkalı hırsızın tanınmamak için başvurduğu yöntem pes dedirtti. Para ve altın çaldığı evden kadın kıyafetleri girerek ayrılan şüpheli, güvenlik kameralarından kurtulamadı.

Reklam Bloğu