2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayici, Tüccar ve İşadamları Platformu, termal su rezervi giderek azalan dünyaca ünlü beyaz cennet Pamukkale'nin geleceği için bir araya geldi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Brent petrolde ve dövizdeki değişiklikler tabelalara da yansıyor. Benzin guruplarına bu gece yarısından itibaren zam bekleniyor. Yapılacak zam ile birlikte Denizli’de benzinin litre fiyatı kaç lira olacak?

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Yaklaşık bin çalışanın bulunduğu Denizli’nin köklü firmalarından Tan Tekstil’de yönetim kurulu karar aldı, enflasyon karşısında eriyen çalışan ücretlerine yüzde 10 zam yaptı.

2 ay önce SPOR

Denizli’nin ev sahipliğinde 08-13 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşen Görme Engelliler Satranç Türkiye Şampiyonasında şampiyonlar belli oldu. Altı gün süren şampiyona sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman takdim etti.

2 ay önce Merkezefendi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon hedef yükselten Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nde transfer çalışmaları sona erdi. Yeşil-siyahlılar iç transferde 4 oyuncuyla yola devam ederken, dış transferde ise 9 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

2 ay önce Güney

Denizli’nin Güney ilçesinde motosikletten düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren yeni güvenlik düzenlemesi 31 Ağustos tarihi itibariyle yürürlüğe giriyor.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, emekli vatandaşların Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği’ne (SİSAY) bağlı sinema salonlarından tüm seanslarda yüzde 30 indirimli bilet alabileceğini açıkladı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan 2024 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından PAÜ’yü tercih eden ve kayıt hakkı kazanmış öğrencilere yönelik bir hoş geldin mesajı yayımladı.

2 ay önce Tavas

Denizli'nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, gençlere ‘Problem çözmeye odaklanın' tavsiyesinde bulundu.

Reklam Bloğu