2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) yeni atanacak iki öğretim üyesi için adrese teslim ilana çıkıldığı iddia edildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 15 yaşındaki bir çocuk, evinde av tüfeği ile vurulmuş halde ölü olarak bulundu.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de T.İ isimli bir şahıs, haberi olmadan kendisine yeşil reçeteyle LYRICA isimli uyuşturucu etkisi yüksek bir ilaç yazıldığını öğrendi. Reçetenin iptal edilmesi için kliniğe başvuran T.İ, çözüm bulamayınca karakola gitti. Polislerin devreye girmesiyle reçete iptal edildi, ancak T.İ sonrasında ölüm tehditleri aldığını belirterek suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili olarak klinik çalışanları ve H.M hakkında soruşturma başlatıldı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce SAĞLIK

Maymun çiçeği hakkında uzmanından gelen açıklamada, “Ateş, baş ağrısı ve halsizlik ile başlar” sözleri kullandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, tam bağımlı vatandaşların evde bakımına yönelik yapılan yardımların hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu. Bakan Göktaş, bu ay toplam 4,9 milyar lira Evde Bakım Yardımı'nın hak sahiplerine ulaştırıldığını belirtti.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Müdürlüğünce düzenlenen “Acil Durum ve Temel Yangın Bilgisi Eğitimi” Denizli OSB personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de aralarında çıkan tartışma sonucu baba ve oğlunu silahla yaralayan, sonrasında ise çocuğun ölümünün ardından firari cinayet zanlısı özel ekip sayesinde 58 gün sonra Aydın'da yakalandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Dünya Sağlık Örgütü, Afrika'da birçok ülkeye yayılan maymun çiçeği virüsü nedeniyle iki yıl içinde ikinci kez küresel halk sağlığı acil durumu ilan etti.

Reklam Bloğu