2 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Çal ilçesinde dün akşam birlikte yemeğe giden 4 kişilik aile geri dönmeyince, acı gerçek sabah ortaya çıktı. 200 metrelik uçuruma yuvarlanan araçta hayatını kaybeden aile fertlerinin cansız bedenleri, saatler süren çalışmaların ardından çıkartıldı.

2 ay önce Acıpayam

Merkezefendi Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi iş birliğinde üreticiden alınan karpuzlar, Merkezefendili vatandaşlara ulaştırıldı. Başkan Doğan, “Dayanışmayla Denizli’mizi daha da güçlendirmeye devam edeceğimizi bir kez daha belirtiyorum” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce EĞİTİM

MEB Açık lise yeni dönem kayıtları tarihleri ve 1. dönem başvuru ücreti 2024-2024, sınav sonuçlarının ardından öğrenciler tarafından sorgulanıyor. AÖL 3. dönem sınav sonuçları 14 Ağustos 2024 Çarşamba günü erişime açıldı. Sınavın ardından lise eğitimini açıktan sürdüren öğrenciler Açık Lise kayıt tarihlerine odaklandı. AÖL'ye ilk kez kayıt yaptıracak ve kayıt yenileme işlemini gerçekleştirecek olanlar, Milli Eğitim Bakanlığı takvimi doğrultusunda hareket edecek. Peki AÖL kayıtları başladı mı?

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ehliyet sınavlarındaki köklü değişiklikler, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu değişiklikler, eski ehliyet sahiplerinin de yeni sınavlara tabi olabileceği yönündeki iddiaları gündeme getirdi.

2 ay önce Tavas

Denizli'nin Tavas Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali renkli görüntüler başladı. “Tavas'ı tanıtmak, Tavas'ı merkezime almak benim boynumun borcu” diyen Belediye Başkanı Kadir Tatık, festivali uluslararası boyuta ulaştırmak istediklerini belirtti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de mevsim normallerine gerileyen hava sıcaklıklarının Pazartesi günün de itibaren 4 ile 6 derece artacağı bildirildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale’de termal su kaynaklarının azalması kentin dinamiklerini harekete geçirdi. Vali Coşkun önderliğinde yapılan toplantıda, alınacak tedbirler ve izlenecek yol haritası belirlendi.

2 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi’nin, 5. ile 12. sınıf arasında eğitim gören 4 bin öğrenciye sağlayacağı öğrenim yardımı başvuruları başladı. Başkan Doğan, “Çocuklarımız ve gençlerimizin başarılı olması için çalışmaya devam ediyoruz. Onların her zaman yanındayız” dedi.

Reklam Bloğu