2 ay önce Sarayköy

Sarayköy’ün Beylerbeyi Mahallesi’nde üretim yapan çiftçiler haftalardır su alamadıkları gerekçesiyle Denizli DSİ’ye yürüme kararı aldı. Sarayköy Belediye Başkanının da eşlik ettiği 40’a yakın çiftçi traktörleriyle DSİ’ye hareket etmeye hazırlanırken jandarma yürüyüşü engellemek için harekete geçti.

2 ay önce SAĞLIK

Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, “Spor yaralanmalarını önlemek ve etkili bir rehabilitasyon süreci geçirmek, sporcuların sağlığı ve performansı için kritik öneme sahiptir” dedi.

2 ay önce ASAYİŞ

Hakkari'de görev yapan ve Denizli'ye ailesinin yanına izne gelen sözleşmeli piyade onbaşının uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli, gece yarısı depremle sarsıldı. AFAD depremin merkez üssünü Çal Karapınar, büyüklüğünü 3.6 olarak açıkladı. Deprem, il merkezinde de hissedildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce Tavas

Tavas Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Zeybek, Kültür ve Sanat Festivalinde Tavaslılarla buluşan Haluk Levent ve Rock müziğin sevilen grubu Zakkum, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

2 ay önce ASAYİŞ

Hakkari'de görev yapan ve Denizli'ye ailesinin yanına izne gelen sözleşmeli piyade onbaşı, tartışma yaşadığı arkadaşı tarafından bıçaklandı. Olaydan sonra eğlence mekanının yakınında yaralı olarak bulunan asker, aşırı kan kaybı nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Özbekistan Gençlik İşleri Başkanlığı ve Özbekistan Fenler Akademisi Tarih Enstitüsü ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) iş birliği ile 11-19 Ağustos 2024 tarihinde düzenlenen “Genç Tarihçiler 3. Yaz Okulu (Yosh Tarixchilar 3-Yozgı O’qishlari)” etkinliği gerçekleştirildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Meteoroloji Denizli için 19 Ağustos (Pazartesi) hava tahmin raporunu yayınladı. Yeni haftanın ilk gününe sabah saatlerinde 24 derecelik serin bir hava ile başlayan Denizli’de öğle saatleri ve sonrası termometrelerin 30 derecelerin üzerine çıkması ile birlikte sıcak hava etkisini gösteriyor. Meteoroloji Denizli için serinleten tahminde bulundu. Cumartesi günü için gök gürültülü sağanak yağış tahmininde bulundu. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları...

Reklam Bloğu