2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversite (PAÜ) Hastanelerinde çalışmaları bir süredir devam eden Çağrı Merkezinin açılışı, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman İ. Özdel, Başhekim Prof. Dr. Onur Birsen ile birlikte gerçekleştirildi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Down Sendromu Derneğinin minik üyeleri, Bandırma’daki festivalde büyük beğeni topladı.

2 ay önce EĞİTİM

Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi ve  Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, Öğretmenlerin mazerete bağlı atamalarda çoğu meslektaşlarının mağdur olduğunu söyledi.

2 ay önce Çivril

Moldova’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Türkiye ve Denizli’yi temsil eden Çivrilli petek Çavdar, gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

2 ay önce Babadağ

Denizli’nin Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, Avrupa Ümitler ve Gençler Petank Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan bocce sporcusu Mukaddes Karaçay’ı İspanya’ya uğurladı.

2 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi tarafından Merkez Kütüphane’de ve Yüzüncü Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek olan 'Masal Saati' etkinliği başlıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçemizde yaşayan çocuklarımızın başta eğitim olmak üzere her alanda yanlarındayız” dedi.

2 ay önce SAĞLIK

Denizli’de hasta odalarının cam kenarları kuşlar için bırakılan ekmek kırıntılarını fark eden Özel Egekent Hastanesi yönetimi, özel ambalajlarda kuşyemi hazırlatıldı. Hasta ve hasta yakınlarına dağıtılan yemler sayesinde kuşların aç kalmasının önüne geçilecek.

2 ay önce Babadağ

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral ve beraberindeki heyet, TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur’u makamında ziyaret etti.

2 ay önce Bozkurt

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, İsmail Barkan Türk Halk Müziği Koro Konseri’ne tüm Denizli ve Bozkurt halkını davet etti

2 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, 4 ay gibi kısa bir sürede, seçim döneminde verdiği sözleri bir bir yerine getirmeyi başararak, Pamukkalelilerin gönlünde taht kurmayı başardı. Başkan Ertemur, ilk günden bu yana “Ya sofranızla ya sokağınızda olacağız” sözü doğrultusunda, Pamukkale halkının kapısını çalarak, evlerine, düğünlerine, mevlitlerine, kahvehanelerine konuk oluyor, pazar alışverişlerine eşlik ediyor, taziye evlerinde acılarını paylaşıyor.

Reklam Bloğu