1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Elektrik dağıtım şirketi ADM tarafından yapılacak şebeke tesis bakım çalışmaları nedeniyle yarın birçok ilçe ve mahallede programlı elektrik kesintisi yapılacak.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi tarafından iki gün boyunca minikler için 'Masal Saati' etkinliği gerçekleştirildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Miniklerimizin gelişimlerine ve eğitimine katkı sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz” dedi.

1 ay önce EĞİTİM

ÖSYM 2024 KPSS sonuçları açıklandı. Binlerce memur adayının merakla beklediği Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçları duyuruldu.

1 ay önce Buldan

Denizli’de işitme engelli 57 yaşındaki Serhat Bamyacı kayıp olarak aranıyor.

1 ay önce SAĞLIK

Enerjideki dönüşümü desteklemeye yönelik yatırımlarına devam eden Özel Tekden Hastanesi hem hastaların ihtiyaçlarını karşılamak hem de hizmet kalitesini artırmak için kurduğu elektrikli araç şarj istasyonuyla Denizli’de bir ilke imza attı.

1 ay önce Çivril

Denizli’nin Çivril ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.

1 ay önce Babadağ

Denizli'nin Babadağ ilçesinde yer alan ve doğal güzellikleriyle ünlü Yardan Çayı, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinin ardından Babadağ Belediyesi'nin titiz çalışmalarıyla eski ihtişamına kavuşturuluyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Benzin fiyatlarında 1 lira 45 kuruşluk indirim yapıldı. Bu indirim, gece yarısından itibaren pompaya yansıdı.

1 ay önce SAĞLIK

Denizli’de kalbinde hem delik olan hem de sol kulakçığa açılması gereken damarları sağ kulakçığa açılan 1,5 yaşındaki Hasan Mert Özel Denizli Cerrahi Hastanesinde sağlığına kavuştu.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
Reklam Bloğu