2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale'nin termal sularındaki azalma tehlikeli boyutlara ulaştı. Denizli Turistik Oteller ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, Pamukkale'nin korunması için doğalgazın bölgeye acilen getirilmesi gerektiğini vurguladı. Şen, doğalgazın turistik tesisler için ekonomik bir enerji kaynağı sunacağını ve termal suyun korunmasına katkı sağlayacağını belirtti.

2 ay önce Çivril

Denizli’nin Çivril ilçesinde daha önceden husumeti bulunan iki kişi arasında pazaryerinde başlayan kavga hastanede bitti.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların şikayet ettiği Aktepe ve Kayıhan Mahallelerini bağlayan yeni yolda açıklamada bulundu.

2 ay önce Acıpayam

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek mahallede paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda yangın kontrol altına alındı.

2 ay önce Serinhisar

Denizli'nin Serinhisar ilçesi Yatağan Mahallesi’nde öğle saatlerinde LPG yüklü bir tanker virajı alamayarak ormanlık alana devrildi. Devrilme sırasında LPG tankı zarar görmezken, çekici kısmı yandı. Kazada yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

2 ay önce SAĞLIK

Türkiye’de ilk Maymun Çiçeği karantinası iddiası Ankara’dan geldi. Bilkent Şehir Hastanesi’nde şüphe üzerinde 3 kişinin Etlik Hastanesi’nde de 1 kişinin karantinaya alındığı iddia edildi. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nden ise yalanlama geldi. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu son yaptığı açıklamada henüz bir vakanın olmadığını ancak tek tük ülkemizde de görülebileceğini söylemişti.

2 ay önce Bozkurt

Bozkurt Belediyesi tarafından 'Muhacir Yemekleri Yarışması' gerçekleştirilen etkinlikte birbirinden lezzetli muhacir yemekleri ile misafirlerin damakları şenlendi. yarışmanın birincisi Kadriye Kahraman ise altın ile ödüllendirildi.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de girdikleri kuyumculara sahte bileklik ve kolye satan dolandırıcılar girdikleri son kuyumcuda yakayı ele verdi. İşyeri çalışanının fark etmesi üzerine kaçan 3 şüpheli yakalandı.

2 ay önce ASAYİŞ

Denizli’de izne geldiği memleketinde öldürülen sözleşmeli onbaşının, eğlence mekanı çıkışı darp edilerek bıçaklandığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Reklam Bloğu