1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Çivril Ülkü Ocakları Çivril İlçesine bağlı Çıtak Tolça arasında çıkan arazi yangınının söndürülmesi amacıyla kurulan ekiple müdahalede bulundu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı 45. Yıl önce şehit edilen Ülkücü Osman Kavcar’ı anma etkinliği düzenledi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de kapanış saati gelen eğlence mekanına giremeyen grup ile çalışanlar arasında tartışma çıktı. Kendilerini içeri almayan işletmenin önünden defalarca süratle geçen şahıslar, son geçişlerinde ise aracı kalabalığın üzerine sürdü. Kapıda görevli 26 yaşındaki genç hayatını kaybederken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, kamuoyunda enflasyon muhasebesi olarak da bilinen enflasyon düzeltmesiyle ilgili olarak, “Enflasyon muhasebesi, yılda bir kere yapılmalı ve ilave vergi etkisi olmamalıdır. Vergi matrahını gerçeklikten uzaklaştıracak şekilde artırmamalıdır; ilave bir vergi borcu çıkartmamalıdır” dedi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

1957 yılından bu yana 3 kuşaktır Denizli’de süt ürünleri sektörünün öncüsü olan Önallar Gıda, Bayramyeri Meydanı’nda bulunan ‘Kasap ve Peynir Hali’nde’ yeni konsept mağazasını açılışını gerçekleştirdi. Görkemli açılış törenine ünlü şeflerin yanı sıra çok sayıda davetli katılım sağladı.

2 ay önce Merkezefendi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin gediklilerinden biri haline gelen Yukatel Merkezefendi Belediyesi, yeni sezonun kadro planlamasını sürdürüyor. Bu doğrultuda Denizli ekibi, kısa rotasyonuna iddialı bir ekleme yaptı.

2 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi tarafından Engelsiz Yaşam Akademisi öğrencilerine özel Ornaz Vadisi’nde yıl sonu etkinliği gerçekleştirdi.

2 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ticaret Bakanlığı, kapıdan satışta tüketicilerin cayma hakkına ilişkin yeni bir düzenleme getirdi. Düzenlemeyle cayma hakkının kullanım şartlarına ilişkin detaylı bilgilerin tüketiciye el yazısı ile yazdırılması sağlanarak, tüketicilerin bu konuda aldatılması ve yanıltılması engellenecek. Satıcı ve sağlayıcının önceden oluşturacağı sistem üzerinden kısa mesaj, elektronik posta gibi yöntemlerle cayma hakkının kullanılabilmesi mümkün kılındı.

Reklam Bloğu