1 ay önce Çivril

Denizli'nin Çivril ilçesinde seyir halindeki araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce araca sonra ise direğe çarparak durabildi. Kaza sonucu 3 kişi yaralandı.

1 ay önce Serinhisar

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeritten gelen araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Buldan

Denizli'nin Buldan ilçesinde bir süredir kayıp olarak aranan Serhat Bamyacı, Denizli İncilipınar parkında bulundu.

1 ay önce Serinhisar

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıktı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de sıcaklıklar nasıl? Denizli’de hava nasıl? Denizli’de yağış var mı? İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları...

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Müzekart uygulamasında önemli bir değişikliğe giderek, kart sahiplerinin müze ve ören yerlerine yılda sadece iki kez giriş yapmasına karar verdi. Daha önce yıllık sınırsız giriş hakkı tanıyan Müzekart sahipleri, artık Pamukkale gibi bakanlığa bağlı ören yerleri ve müzelere üçüncü kez giriş yapmak istediklerinde ücret ödemek zorunda kalacaklar.

1 ay önce DENİZLİ

İlk Süper Lig maçını 2015-2016 sezonunda yöneten Denizli bölgesi Süper Lig hakemi Ümit Öztürk, iki yıl önce çalışmaya başladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü oldu.

1 ay önce Buldan

Denizli’nin Buldan ilçesinde oturan Ahmet Gürses’in, on iki yıl önce bahçesinde diktiği kaktüs iki metreyi geçerek meyve vermeye başladı.

Reklam Bloğu