1 ay önce Acıpayam

Denizli’de 12 Eylül darbesi döneminde belde belediye başkanı olarak görev yapan emekli astsubay İbrahim Merih, 90 yaşında hayatını kaybetti.

1 ay önce Acıpayam

Denizli'de karpuz üreticisi olan Dodurgalılar Derneği Başkanı Yüksel Şan, kızının düğün davetiyesi olarak karpuz dağıtınca, düğüne katılan Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Başkanı İsmail Yarımca da geline meşhur Kale biberi taktı.

1 ay önce Tavas

Denizli’nin Tavas ilçesinde bulunan tarihi Hanönü Camisi’nin yakınında yer alan iki katlı evde çıkan yangın sonucu kullanılmaz hale geldi.

1 ay önce Çal

8 asırdır devam eden ve 851’inci kez düzenlenen “Sudan Koyun Geçirme Yarışması” renkli görüntülerle tamamlandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'nin Acıpayam ilçesinden arkadaşlarıyla birlikte Salda Gölü'ne yüzmeye gelen bir genç gölde boğularak hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, beyanname dönemi sonrası kira geliri sağlayan 95 bin 989 mükellefin 18,3 milyar lira matrah ve 1,2 milyar lira vergi beyan ettiklerini belirterek, "GİB, kendilerine bilgilendirme yapılan ancak halen beyanname vermeyen yaklaşık 700 bin mükellef tespit etti. Bu mükellefler vergi dairelerine bildirilecek" dedi.

1 ay önce Çivril

Denizli'nin Çivril ilçesinde bulunan Işıklı Gölünde 2 Haziran’da başlayan nilüfer tekne turları, su seviyesinin düşmesi ve nilüfer çiçeklerin solmasıyla sona erdi. Tur tekneleri gölde yaşayan farklı kuş türlerini yakından görmek isteyenler için baraj gölüne açılıyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli, gece yarısı depremle sarsıldı. AFAD depremin merkez üssünü Denizli, büyüklüğünü 3.3 olarak açıkladı.

Reklam Bloğu