1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği Topluluğu Korosu, 22-26 Ağustos tarihleri arasında Makedonya/ Ohrid şehrinde gerçekleştirilen olan Uluslararası Korolar Festivalinden üçüncülükle geri döndü.

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nce bu yıl 20’ncisi düzenlenecek olan Denizli OSB Süper Ligi öncesinde teknik toplantı gerçekleştirildi. 16 takımın şampiyonluk için mücadele edeceği Lig’de karşılaşmaların belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ticaret Bakanlığı'nın başlatmış olduğu Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) için emlak siteleri hazırlıklarına başladı. 1 Ocak'ta kolay bir geçiş olması için tüm hazırlıkları 15 Eylül'e kadar tamamlamayı hedeflediklerini aktardı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Denizli-Antalya Karayolu Cankurtaran Mevkisinde başlatılan yol yenileme çalışmaları devam ederken, Denizli-Serinhisar yolunun 22-24. kilometreleri arasında da çalışma başlatıldı. Ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaya başladı.

1 ay önce Buldan

Denizli’de Türkiye Odalar ve Borsa Birliği tarafından Buldan’a kazandırılan TOBB Anaokulu yeni eğitim ve öğretim sezonunda açılıyor. Bu sene eğitim ve öğretim sezonunu açacak olan okul ders başı yapacak öğrencilerine bekliyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de bu sene üniversite sınavında Türkiye’de birinci ve ikinci olan Merkezefendi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ödül verildi. İl Müftülüğü binasında düzenlenen törende birincilere tam altın, ikincilere ise yarım altın ve çeşitli hediyeler verildi.

1 ay önce Babadağ

Denizli Motofest, Babadağ Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Babadağ Belediyesi, motosiklet tutuklarını 3 gün boyunca düzenlenecek çeşitli etkinliklerde buluşturmaya hazırlanıyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de üç çeyrek tost için kesilen ekmek uçlarının çöpe gitmesine üzülen esnafın, 6 yıldır sürdürdüğü uygulama vatandaşı memnun ediyor. Ne sipariş ederse 2 katı gelen müşteriler, karnını doyurmak için daha az ücret ödüyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Meteoroloji'nin Denizli için hazırladığı yeni tahmin raporuna göre Denizli genelinde gün içerisinde sıcaklık 34 derece seviyelerine kadar tırmanırken, sağanak yağış geçişleri için gün verilerek uyarı geldi. İşte 5 günlük Denizli için hava durumu detayları.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizlili işadamı İsmail Yılmaz, dostları için özel bir buluşma gecesi düzenledi.

Reklam Bloğu