1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce Çivril

Denizli’nin Çivril ilçesinde motosikletiyle tarlaya giden Tayfun Turan’a, hafriyat kamyonu çarptı. Turan, olay yerinde yaşamını yitirdi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Aydın, Yıldırım Hızıyla Görevden Alındı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli, Muğla ve Uşak illerine ait dosyaların istinaf incelemesini yapacak olan Denizli Bölge Adliye Mahkemesi hizmete girdi. Mahkemenin açılışı nedeniyle tanışma programı düzenlendi.

1 ay önce Çameli

Denizli’nin Çameli ilçesinde akşam saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek mahallede paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucunda yangın kontrol altına alındı.

1 ay önce Çivril

Ülke olarak bu yıl kuraklığı ve su ihtiyacını yakından hissediyoruz. Çivril ilçesine bağlı Bozdağ Mahallesinde kaynak sularının tamamı kurudu. Kaynak sularının belediği çeşmelerin akmadığını belirten mahalle sakinleri, belediye ve DESKİ'den soruna çözüm bulunmasını istedi.

1 ay önce DENİB

Ev tekstili sektöründe bölgenin en önemli fuarlarından biri olan Hometextile & Design, 3 – 5 Eylül 2024 tarihlerinde Rusya’nın Moskova kentinde düzenleniyor. Denizli firmalarının 17 stant ile katılımcı olarak yer aldığı ve Denizli İhracatçılar Birliği'nin info stant ile katılım sağladığı fuarda, Denizli’nin ev tekstili sektörü temsil ediliyor.

1 ay önce Acıpayam

Denizli'nin Acıpayam İlçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişide yaralandı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Meteorolojiden Denizli’ye kuvvetli yağış uyarısı geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre bugün öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar yerel kuvvetli yağış bekleniyor.

Reklam Bloğu