1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından Geleceğin Meslekleri Eğitim Seminerleri serisi kapsamında, İş Zekâsı ile Veri Analizi (Power Bl) ve İş Liderleri İçin Üretken Yapay Zekâ Eğitim Seminerleri gerçekleştirildi. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerinin iş dünyasındaki yenilikleri ve yeni teknolojileri takip edebilmeleri için bu tür eğitimlerin önemli olduğunu belirterek, benzer etkinlikler ile seminerleri yıl boyunca kesintisiz sürdüreceklerini ifade etti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

DİMSİAD (Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli İnşaat Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin evde bakım ve sağlık hizmetlerini yürüten firmayı değiştirme kararı, 210 çalışanın işsiz kalmasına neden olacak. Yeni hizmet modelinin nasıl olacağı ise belirsizliğini koruyor.

1 ay önce Buldan

Denizli’nin Buldan ilçesinde bir araziye düşen yıldırım, asırlık meşe ağacını kökünden sökerek paramparça etti.

1 ay önce Buldan

Denizli'nin Buldan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'inci yıldönümü törenle kutlandı.

1 ay önce Tavas

Tavas Belediyesi hem hayvan hem de insan sağlığı için 7 bin 495 hayvan işletmesinde larvasit ilaçlaması gerçekleştirdi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, 2025-2027 dönemlerini kapsayan Yeni Orta Vadeli Program ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kasapoğlu, “Bu program, ekonomik istikrarı ve sürdürülebilir büyümeyi desteklemek için belirlenen politikalar ve reformlarla önümüzdeki üç yıllık dönemde ekonominin yol haritasını oluşturacak. Bu programı uygularken, kamu özel sektör iş birliğinin artırılmasını özellikle talep ediyoruz. Sürdürülebilir ekonomi önceliğimiz olmalıdır” dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İmam Hatip Okulları program çeşitliliği kapsamında ‘Gültepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu’ açıldı. Bu yıl 30 erkek öğrenci kabul edecek okuldan mezun olanlara yardımcı antrenör belgesi verilecek.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milyonlar öğrencinin beklediği haberi açıkladı. Bakan Aşkın Bak, GSB Yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

1 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un seçim sürecinde Pamukkale halkına vermiş olduğu sözlerden biri olan ‘Halk Ekmek Projesi’ geçtiğimiz Ağustos ayında 2 mahallede birden hayata geçmişti. Pamukkale’de halk ekmek büfesi sayısı 4 oldu.

Reklam Bloğu