1 ay önce Buldan

Denizli’nin Buldan Yayla Gölü etrafında bulunan ve halk arasında çöğür armudu olarak bilinen yabani ağaçlarda yapılan aşılardan sonra meyve verimliliği arttı.

1 ay önce SAĞLIK

Denizi Özel Egekent Hastanesi Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Nail Özhan, immünoterapi uygulamaların kanser hastalıklarının tedavisinde umut vadettiğini belirtti.

1 ay önce Çal

Denizli’nin Çal ilçesinde yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul servisleri yönelik denetimler başladı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, Denizli’de bugün gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. En yüksek hava sıcaklığının 33 derece civarında olması bekleniyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Sevim ve Kerim Akçakoca’nın oğulları Ali, gerçekleştirilen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet törenine Denizli’nin siyaset ve iş dünyasından pek çok davetli katıldı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce Merkezefendi

Büyükşehir belediyesinin 13 kenti kardeş şehir ilan etmesinden sonra Pamukkale 4, Merkezefendi de 5 kenti kardeş şehir ilan etti.

1 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Osman Horzum, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlamasına ilişkin; “9 Eylül itibariyle ders zili çaldı ama bazı ailelerde ders zili değil, dert sizi çaldı olarak söyleyebilir. Çünkü gerek öğrencilerimizin taşımalı eğitime geçmesi, ekonomik sıkıntıların oluşması sebebiyle büyük sıkıntıların yaşanacağı bir 2024-2025 eğitim öğretim yılına başladık” dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Samet Can Akyol, Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde yaptığı açıklamada, Diyarbakır Bağlar’da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin’in katilleri için idam çağrısında bulundu. Akyol, bu tür vahşi cinayetlerin en ağır cezayı hak ettiğini belirterek, idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Reklam Bloğu