1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası (DTO), Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli'de Nitelikli Kadın ve Erkek İş Gücü İçin Teşvik Edilmesi Projesi kapsamında, çoğunluğunu kadın girişimcilerin oluşturduğu katılımcılarla, e-ticaret ve e-ihracat semineri gerçekleştirdi.

1 ay önce Merkezefendi

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte ilçedeki okullarda kantin denetimi gerçekleştiriliyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de ADM EDAŞ'dan yapılan açıklamaya göre, 12, 13 Eylül tarihleri arasında belirli mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapılacak.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Amatör ve Sportif Olta Balıkçıları ve Su Ürünlerini Koruma Derneği tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Carp Cup Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması başladı. Recep Yazıcıoğlu Barajı’nda yapılan ve 15 Eylül’e kadar devam edecek olan etkinlikte, değişik illerden 15 takım yer aldı.

1 ay önce Beyağaç

Denizli'nin Beyağaç ilçesinde yer alan karaçam ormanlarıyla ve manzarasıyla kendine hayran bıraktıran Kartal Gölü her mevsim ziyaretçilerini ağırlıyor. Özellikle ilkbahar mevsiminde yağan kar ile kartpostallık görüntüler oluşturan göl, yaz aylarında ise kentte sıcak havalardan bunalanların akınına uğruyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Özgür Solak, 12 Eylül’ün kurduğu sehpalarda asılsız iddialarla, delil olmaksızın düzenlenen dosyalarla hukuksuz bir şekilde Ülkücü Ağabeylerimizin şehit edildiğini söyledi.

1 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, 12 Eylül Darbesi'nin 44. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında darbenin Türkiye demokrasisine ve toplumsal yapısına olan olumsuz etkilerini vurguladı. Başkan Horzum, 12 Eylül 1980'de gerçekleştirilen askeri darbenin, ülkenin demokratik değerlerini zedelediğini ve toplumsal barışı ciddi şekilde sarstığını ifade etti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Türkiye'nin toplam kırmızı et üretimi, geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 8,8 artarak 2 milyon 384 bin 47 tona yükseldi.

1 ay önce Babadağ

Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 25. Babadağ Geleneksel Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet merasimi ile dolu dolu bir etkinlik için geri sayım başladı.

Reklam Bloğu