1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de bir restoranda iki grup arasında yaşanan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, iki kişi yaralandı.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Merkezefendi İlçesinde 1 çocuk babası genç adam yaşadığı evin çatısında kendini asarak hayatına son verdi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de siyasi çevrelerin yakından tanıdığı emekli Yargıtay Hakimi İsmail Ağar, 73 yaşında hayatını kaybetti. Bir dönem İlkokul Öğretmenleri Sağlık, Sosyal Yardım Sandığı Kayyum Heyeti Başkanlığı görevini yürüten ve Demokrat Parti saflarında siyaset yapan Ağar, yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce ASAYİŞ

Denizli'de parke sunta satış deposunda çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Duman ve alevleri fark eden işletme çalışanları ve çevredekilerin ilk müdahalede bulunduğu yangın orman ve itfaiye ekiplerinin mücadelesiyle söndürüldü.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce ASAYİŞ

Jandarmanın aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonunda 125 ayrı suç dosyasından araması bulunan bir firari yakalandı.

1 ay önce EGE'DEN HABERLER

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde merada yaklaşık 4 metre genişliğinde obruk oluştu. Endişelenen vatandaşlar ise özellikle hayvanların obruğun içerisine düşmemesi için önlem alınmasını istedi.

1 ay önce MAGAZİN

Fenomen Dilan Polat gündem olmadan duramadı. Önce kendisi sonra eşi Engin Polat tahliye oldu. "Paylaşım yapmayacağım" derken kocasıyla paylaşımı sosyal medyayı salladı. Bu da yetmedi kendisine gelen mesajları yayınladı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, yaptığı açıklamada Denizli’nin ulaşım altyapısındaki eksikliklere ve özellikle Türk Hava Yolları’nın (THY) Çardak Havalimanı'na yönelik yetersiz seferlerine dikkat çekti.

Reklam Bloğu