1 ay önce Merkezefendi

Petlas Türkiye OFF-ROAD Şampiyonası 4. Ayak Dendoff Yarışı 21-22 Eylül tarihlerinde Merkezefendi’de start alıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “22 Eylül’de seyirci etabına bütün Merkezefendili, Denizlili ve çevre illerdeki hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Yönetim Kurulu ve beraberindeki teknik ekip, ile Denizli’de kurulması planlanan Denizli Model Fabrika çalışmaları kapsamında İzmir Model Fabrika ve Ege Bölgesi Sanayi Odası’na (EBSO) geliştirme ve iş birliği ziyareti gerçekleştirdi.

1 ay önce ASAYİŞ

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde, manevra yapan tıra yardım etmek isterken demir kapı ile tır arasına sıkışan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Eylül ayı itibarıyla yürürlüğe giren Elektronik İlan Doğrulama Sistemi, 1 Ocak 2025'te tam anlamıyla uygulanmaya başlayacak. Bu sistemle birlikte, taşınmaz satışlarında vatandaşların bir gayrimenkul danışmanını yetkilendirmesi gerekecek.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli'de 19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları kapsamında anma programı düzenlendi.

1 ay önce DENİB

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, “FED’in 4,5 yıl sonra faiz indirimi yapmasının ihracatımıza olumlu yansıyacağını düşünüyoruz” dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ülkü Ocakları  Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Özgür Solak, Türk milletinin hafızasına kazınan Gazilerimizin isimlerinin, asla unutulmayacağını ve sonsuza kadar yaşayacağını söyledi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

2024 yılı içerisinde emeklilik dilekçesi verenlerin 2025 yılı verenlere göre maaşında yüzde 35 kayıp olmasından sonra onbinlerce kişinin SGK kapısına dayandığı, emekli sayısında ortaya çıktı.

1 ay önce CHP

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İl Başkan Horzum, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm gazilerimizi saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyoruz.' dedi.

Reklam Bloğu