1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Ağustos ayında, kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 78 artarak 1 trilyon 420,6 milyar TL oldu.

1 ay önce EĞİTİM

KPSS Önlisans sonuçları için nefesler tutuldu. ÖSYM tarafından uygulanan 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı Ön Lisans sonuçlarını bekleyen adayların gözü ÖSYM'den gelecek sonuç açıklamasında. KPSS Ön lisans sınavı 1 Eylül tarihinde gerçekleşmişti. Peki, 2024 KPSS önlisans sonuçları nasıl sorgulanır?

1 ay önce ASAYİŞ

Aydın'ın Efeler ilçesinde raylardan geçerken trenin çarptığı yaşlı kadın, kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

1 ay önce SİYASET

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e İstiklal Mücadelesindeki önderliğinden dolayı ‘Gazi’ unvanının verilişinin yıl dönümü ve Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Şahin Tin; “Türk milleti, Gazi bir millettir. Şehit ve gazilerimizin emanetini hep birlikte koruyacağız. Onlar bizim ebedi kahramanlarımız” dedi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce Pamukkale

T.C. Pamukkale Belediyesi tarafından, Pamukkale Belediyesi Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi’nde “Unutmuyoruz, Umut Oluyoruz” sloganıyla,  Alzheimer Hastalığı Farkındalık programı düzenlendi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN
1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) Geleceğin Meslekleri Eğitim Seminerleri serisi genç girişimcilere yönelik Geleceğin Meslekleri ve İş Fikirleri konulu eğitimle devam etti. Katılımcılara; yazılım, yapay zekâ, otomasyon ve endüstri 4.0 alanında gerçekleşen ilerleme ve değişimler anlatıldı.

1 ay önce Çameli

19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle Çameli'de tören düzenlendi. Törene protokol üyeleri, gaziler ve gazi yakınlarının katılımlarıyla gerçekleşti.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Denizli için 5 günlük hava durumu tahmin raporunu açıkladı.

Reklam Bloğu