1 ay önce DTO'DAN DENİZLİ'YE!

DTO’nun ücretsiz eğitim ve kursları büyük ilgi görüyor. Bu kez de Denizli'de iş dünyasının profesyonellerine yönelik özel bir etkinlik gerçekleştirecek.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Dünyaca ünlü Pamukkale'yi görmek için Denizli'ye gelen Almanya ve Polonya, kendileri için organize edilen sema gösterisine hayran kaldı.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Anadolu Üniversitesinin sınavsız İkinci Üniversite kayıtları devam ediyor. Hayalleri bir diplomaya sığmayanlar için ön lisans ve lisans programlarına sınavsız başvurarak kayıt olma imkânı sürüyor. İkinci Üniversite kapsamında herhangi bir yükseköğretim kurumundan lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar lisans ve ön lisans programlarına başvurabilirken ön lisans eğitimi alanlar ve mezun olanlar da ön lisans programlarına başvurabiliyor.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) yapılan Sayıştay denetiminde, büyük maddi getirisi olan taşınmazların ihale yapılmadan iktisadi işletmeye verildiği; bedel alınmayan bu yerlerin elektrik, su ve doğalgaz giderlerinin de üniversite bütçesinden karşılandığı belirlendi.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun, Ahilik Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “Esnaf ve sanatkârın piri Ahi Evran Veli’nin “Akıl ve ahlak ile çalışıp bizi geçen bizdendir” düsturuyla ticaret ahlakı, yardımlaşma ve dayanışma gibi ilkeleriyle günümüzde de esnaf ve sanatkârlarımıza yol göstermekte, ticaret erbabına kılavuzluk etmektedir” dedi.

1 ay önce Babadağ

Denizli’nin Babadağ ilçesinde bir ahırda çıkan yangında, 85 küçükbaş hayvan yanarak telef oldu.

1 ay önce SİYASET

AK Parti'de kongre süreci başladı. 19 ilçede yaklaşık 136 bin parti üyesi ilçe delegelerini belirlemek üzere sandığa gitti. İl Başkanı Güngör; “AK Parti hiçbir zaman milletinden uzak kalmaz” diye konuştu.

1 ay önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) Yelken Takımı, İstanbul Boğazı'nda düzenlenen 23. Bosphorus Cup'ta büyük bir başarıya imza attı.

1 ay önce ASAYİŞ

İstanbul’da görev yapan Piyade Astsubay Ümit Yeşildağ, izne geldiği memleketi Buldan’da geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce Çameli

Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve mahalle muhtarlarının öncülüğünde anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıldı. Çevre bilincini artırmak ve doğayı korumak amacıyla gönüllü vatandaşlar, yol kenarına atılan çöpleri topladı.

Reklam Bloğu