4 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Denizli’de ilk kez geçen yıl Honaz ilçesine bağlı Kaklık Mahallesi’nde dikimi yapılan ve olumlu sonuçlar alınan lif kabağı bu yıl daha geniş alanlara ekildi. Lif kabaklarının on gün içinde hasat edilmesi planlanıyor.

4 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN

Kahve en sevilen sıcak ve lezzetli içeceklerin başında geliyor. Kahve genellikle sabah uyandıktan sonra tüketiliyor. Uyanır uyanmaz kahve içenler enerjilerinin yerine geldiğini söylüyor. Ancak uzmanlara göre uyanır uyanmaz bir fincan kahve tüketmek sağlık için riskli olabilir.

4 hafta önce Babadağ

Babadağ, hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen 25. Geleneksel Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Merasimi’ne ev sahipliği yaptı. Festivalde, Babadağ’ın ünlü yöresel yemeği keşkek büyük ilgi görürken, toplu sünnet merasimi ile sosyal dayanışma pekiştirildi. Festival boyunca renkli görüntüler yaşandı, bölgenin kültürel mirası büyük bir coşkuyla kutlandı.

4 hafta önce ASAYİŞ
4 hafta önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, fahiş cep telefonu faturalarını ve Turkcell’in kiraladığı lüks otomobilleri Meclis gündemine taşıdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

4 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN
4 hafta önce Pamukkale

Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Çizmecioğlu ve eşi Hilal Çizmecioğlu’nun oğlu Mustafa Çizmecioğlu, Liva Kır Bahçesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli bir sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımını attı. Törene geniş bir katılım oldu; aile dostları, yakınlar ve belediye personelinden oluşan davetliler, bu özel günde Çizmecioğlu ailesini yalnız bırakmadı.

4 hafta önce GÜNÜN İÇİNDEN
4 hafta önce ASAYİŞ

Denizli’de dün karayolunda karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucunda hayatına kaybeden genç kız, son yolculuğuna uğurlandı.

4 hafta önce Babadağ

Denizli'nin Babadağ ilçesinde keşkek ve sünnet coşkusu bir arada yaşandı, festivalde kültürel miras yaşatıldı. Başkan Kumral katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Reklam Bloğu